| Andrei2025 a întrebat:

Buna seara. Am nevoie de niste sfaturi si de niste păreri. Acum o lună, soția a plecat la bunica ei cu băiețelul de 1 an in urma unor certuri văzând că vorbeste cu altcineva pe un cont fals de Facebook. Nu e prima dată când se intampla asta dar m-ai mult ne-am certat si a fost nevoită să plece pentru ca am văzut că vorbea cu un "prieten"de al meu(numai prieten nu imi era), ba chiar ia trimis din alocația copilului 100 de lei prin transfer bancar.De Crăciun tot asa a plecat la Iași cu copilul si ia scris la un băiat de la mine din zona sa se vada cu el, si mie in momentul ala ea imi zicea ca e in pat cu copilul ca doarme, si ea era pe tren. Am si filmare la gara cu ea când a coborât din tren si o întrebam ce face aici ca acum jumate de ora imi zicea ca e in Iași..altădată tot asa imi trimite un screenshot pe telefon si am văzut semnul de la căști, ca era pe căști si o sun si nu răspunde, zice ca doarme copilul, i-am zis sa raspunda 1 minut sa il vad doar, nu vorbesc nu nimic si m-am prins ca e altundeva. În fine, ea acum e la bunica ei, care are 60 de ani e si bolnavă săraca(are diabet) bunica ei mai sta cu fiicorul, o fată și 2 nepoți. De luni pana vineri cei mici sunt la scoala pana la 12-1 si fiica bunicii ei e la servici de luni pana vineri de la amiază pana seara la 10, fiul bunici lucrează 2 cu 2, si ea fața umbla aiurea si lasa copilul cu o femeie bătrână de 65 ani, un copil de 1 an sa il lasi cu o femeie bătrână? Copilul mai trebuie jucat cu el, băgat în seamă, plimbat... Unde vreau sa ajung este, daca sesizez protecția copilului, ca lasa copilul aiurea, umbla cu care apucă si etc. ea are acum 21 de ani, la 14 ani a fost dată în ziar ca întreținea relații intime... despre ce vorbim. când ne mai certam il făcea pe copil drac, si in multe alte feluri. intr o seara eram la un prieten si era 9 seara frig iarna, ea la scos pe băiețel sa ma caute si ii mai dădea si mesaje la maicsa Si poza cu băiețelul "ca uite, merg sa tin dracul asta in frig ca nu vine tacsu" si multe altele. 1 an aproape de când s-a nascut copilul aici la mine in casa a stat, si a văzut si sora mea si fratele meu cum se comporta ea cu copilul. am si dovezi si martori. Dacă aș sesiza protecția copilului ce s-ar intampla?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai sesiza protectia copilului ai plati amenda, fiindca esti iresponsabil, ca si tu esti raspunzator de copilul tau.
De ce nu mergi sa-ti iei copilul, daca sotia nu este responsabila?

| mihai69 a răspuns:

Din păcate, nimic.

| johnnny123 a răspuns:

Tu ești tatăl copilului, este în primul rând datoria ta să faci ceva. Iar acel "ceva" înseamnă divorț și soliciți custodia copilului. Dacă ai dovezi suficiente că-l tratează rău, că a părăsit domiciliul conjugal cu copilul fără acordul tău și că este infidelă, atunci poți să o câștigi (sau cel puțin custodie comună).

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iarta-ma ca te intreb, dar ce face un tatic, cu sotie si copil mic acasa, la 9 seara pe la prieteni? "intr o seara eram la un prieten si era 9 seara "

"la 14 ani a fost dată în ziar ca întreținea relații intime... despre ce vorbim"
Chiar asa, despre ce vorbim? Tu stiai foarte bine ca nu ti-ai luat o fecioara neprihanita. De ce te plangi acum ca nu se comporta ca o fecioara?

Fata asta a fost abuzata de mica, ca nu se apuca fetite de 14 ani sa întrețina relații intime. A fost corupta, violata, cine stie ce traume a suferit. A urmat vreo sedinta de psihoterapie? Tu ai dus-o la terapeut?

Iar daca ii iei copilul, ce faci TU cu copilul? Ca doar nu te lasi de munca, nu te lasi de vizitat prieteni la 9 seara. Cine are grija de copil?

Rezolva problemele cu ea cu vorba buna, nu cu spionatul.
Mergeti la terapeut, ca are MARE nevoie.

| eliancodrut a răspuns:

Nu te lua dupa LaSteauaCareaRasarit, ca vorbeste prostii. Cum sa spui ca e gresit ca un barbat sa fie seara la un prieten? La fel Violleta. Da, poti face plangere la protectia copilului. Poti face plangere si la politie ca a parasit domiciliul cu copilul fara acordul tau.
Dar nu am inteles, tu ce doresti? Intai trebuie sa te lamuresti tu.