Buna, nimeni de aici nu o sa poata sa iti dea vreun sfat. Pana nu cunosti problema nu ai cum sa iti dai cu parerea. Nimeni nu stie prin ce treci tu, prin ce ati trecut, care e situatia. Tu ar trebui sa stii cel mai bine ce e de facut. ce simti, ce iti transmite ea, ce vezi. Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci e sa ii spui verde in fata care e situatia. Sa comunicati, comunicarea intotdeauna e cea mai buna. Adevarul! O jumatate de ora, o ora, stati de vorba pe subiect. Daca nu vrea inseamna ca nu ii pasa. Daca vrea, o lamuriti frumos, tu stii ce trebuie sa faci in continuare, iar ea la fel. Mi se pare cel mai frumos, simplu si corect. Succes!
Salut,
Daca exista atractie, restul chiar nu mai conteaza, asta nu inteleg multi...
Dar daca vrei tu sa fi un "print salvator" si pentru ea un pansament cum ti-a mai zis cineva, merge mai departe.
Doar a dat ce trebuie, nu ai nimic de pierdut...
Tu poti sa te muti cu ea?
Daca da. Fa-o.
Ofera-i securitatea de care are nevoie.
Apoi vei vedea daca te va insela si pe tine.
Insa trebuie sa faci primul pas. Chiar trebuie. Altfel va merge la altul.
Amice, tin sa te informez ca tu reprezinti doar un bandaj pentru ea si o cale de scapare din rahatul in care se afla. Daca ea nu mai era in situatia in care se afla acum, chiar crezi ca mai ajungea sa se indragosteasca de tine. In plus nu pare genul ala de femeie care sa ia atitudine si care mereu merge pe ideea,, hai lasa ca poate o sa fie bine" inloc sa actioneze pe loc si prea mult l-a tolerat pe actualul ei iubit. Daca eram in locul ei, ii ziceam pa demult. adica totusi 5 luni in care sa stau sa ma rog de el sa platim o chirie mi se pare prea mult. Eu cred ca te face sa te indragostesti de ea numai ca sa o iei sub aripa ta pentru a scapa de ala, stiind ca singura nu se descurca. Faci ce doresti, dar nu te astepta ca relatia voastra sa fie una buna dupa aia pentru ca o sa se plictiseasca repede de tine. Eu in locul tau as ajuta-o, dar nu as incepe o relatia cu ea. Eu prefer sa incep o relatie cu o femeie care o duce bine in prezent deoarece stiu ca in acel moment m-ar vedea ca pe un viitor iubit nu ca pe o barca de salvare care este alaturi de mine pana cand ajunge la mal, dupa care ma lasa singur. Sper ca intelegi la ce ma refer, toate cele bune! Apropo, tu nu ai nicio datorie fata de ea.
Tipa s-a bagat in "rahat" singura...Ce sa zic, încearcă într-un mod subtil să-i spui sa termine acea relatie. Eu sper ca ea chiar sa tina la tine si nu doar sa se foloseasca de tine. pup, sper sa fie totul bine