| Tina_Elena_1995 a întrebat:

Buna seara, am o fetița de 5 ani din prima căsătorie și ea sta cu mama mea in România eu fiind in Anglia.Fostul soț nu-i oferă nimic fetiței noastre și nici măcar șansa da a sta cu noi aici in Anglia s-ar putea falsifica un test de paternitate? Poate așa las scoate din ecuație pe el și așa nu e interesat de soarta ei.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Doar ca ai ajunge in inchisoare si copilul ar ramane pe drumuri.

| relian a răspuns:

Daca esti casatorita, adica ai alt barbat, iar fostul nu e curios, mergi in RO fostul semneaza ca nu e curios, iti incredinteaza tie copilu fara pretentii si pa si la gara, il pui sa faca o procura ca tu poti scoate copilu.Ar mai fi sa consulti un avocat in Ro, ca tu si actualu sa infiati copilu, care dupa poti sal duceti unde doriti voi.Deci tu intrebi exact unde nu trebuie, adica pe TPU laughing de avocat nu ai auzit? Mai spui ca esti in Anglia.In sf in Anglia ce faci? Vad ca ai 20 de ani numa sau pe acolo, ai si copil pfff naspa, casatorita iar la 20 de ani.Dar asta e fiecare cu cel doareDar cum ai fetita de 5 ani cand tu ai 20? laughing cel putin asa cred ca ai, de la adresa ta aici tina bla bla 1995

| Tina_Elena_1995 explică (pentru relian):

Se vede ca nu sti matematica fac 23

| relian a răspuns (pentru Tina_Elena_1995):

Sa fii sanataosa, nu am stat sa vad cati ani ai, am spus si eu 20 de ani asa in mare, adica ceva pe acolo 20 sau 20 si, Pfff ce te durea pe tine ca nu am stiut eu cati ani ai tu laughing Nui de mirare ca nu-ti afera fostul nimic, pai la o femeie asa cicalitoare cred si eu laughing altceva nu avei ce spune decat ca nu stiu eu matemaica? Era subiectu cumva despre matematica si eu nu s tiam? Esti praf si mai spui ca esti sin in angli.In loc sa multumesti ca uite se gaseste unu sa zica ceva tu vii si jignesti pe aia care iti raspund.E bine asa rau dai inainte,sper sa nu rezolvi nimic,asta iti doresc, asta pentru ca esti o batuta in cap, sa nu-ti dea ala nimic, ba mai mult, daca incerci cumva sa faci ceva magarii sa va prinda si sa infunzi puscaria laughing uite asa e bine, cum iti suna? Cum este sa te ia careva la din astea? Deci cum e sa comenteze cineva altceva decat ce se intreaba? Probabil te simti minunat laughing

| Freya1 a răspuns:

Nu poti sa faci chestia asta... Daca vrei sa stai cu copilul tau intoarcete acasa.

| Doja a răspuns:

Daca nu plateste alocatie poti sa-l faci sa decada din drepturile parintesti. Asa se rezolva problema ta.