Da.Pentru ca nu il cunosc oriat de ingrijit, frumos si ''bun'' ar fi.Nu imi dau numarul oricarui om de pe strada.
Pot raspunde si eu? neutru?
a cere nr cuiva e ceva ce tine de o anumita parte intima a noastra, daca ai cere nr fetelor pe strada doar 1% ti-lar da, asta pentru ca fetelor nu le place sa le ceri nr te vor crede disperat, trebuie sa le faci sa-si dea nr lor, sa le vorbesti frumos, sa simta o conexiune cum ca mai vrea sa vorbeasca cu tine, depinde si de fizic desigur si de perioada cand fata e la ovulatie sau la menstra, la ovulatie vor barbatii cu trasaturi masculine la menstra barbatii cu trasaturi feminine
Da, il refuz. De ce? E prea direct si evident ca gandesc ca face asa cu toate fetele.
Refuz sa ii dau numarul. Nu il cunosc. Poate sa fie ingrijit, nu judec cartea dupa coperta. Daca ne mai intalnim si mai schimbam 2 vorbe si vad ca este un baiat ok, atunci da ii dau numarul, altfel nu.
Salut!
Il refuz, cum fac de fiecare data.
Este un necunoscut si asa ramane, nu ma intereseaza ca arata bine sau ingrijit, etc.
Pa!
Nu sunt fata, dar te avertizez, mai exista o categorie de oameni numita cocalari, care nu se vad la prima vedere. Exista 2 tipuri din aceasta specie: cei care admit ca sunt cocalari, si cei subtili, care pe strada sunt metalisti si cand ramai singura cu ei iti bubuie manelele in cap pe scuza ca ei asculta foarte rar si o fac doar ca sa rada de manelisti.
Il refuz deoarece nu il cunosc! Mai mult l-as crede nesimntit sa-mi ceara nr. din prima!
Si daca te-ar invita la cafea din prima ai accepta?
Nup!
afrodita3333 întreabă: