| Adr_Andrei_1997_pUzp a întrebat:

Am o mica problema. M-am certat cu un prieten o cearta simpla dar el parca o ia in serios, a sters din telefonul lui nr meu de telefon, ma sters de la prieteni de pe Facebook, la scoala nici nu mai vorbeste cu mine. Sa stiti ca asta e prima data cand ma cert cu el. Inteleg de loc. Ma puteti ajuta va rog?

5 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Vorbește cu el despre acea problemă și cereți scuze. Dar vorbește cu blândețe și respect profund. Un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate.

| untu a răspuns:

Lasati sa treacă câteva săptămâni fără sa vorbiti si dupa ce se linisteste si apoi o sa va impacati si o sa vorbiti din nou cu prietenul tau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere-i scuze si mai lasa-l un pic sa se calmeze. Daca te iarta e bine, daca nu ori ai gresit foarte tare ori nu sunteti prieteni. Nu incerca sa il impaci exagerand, altminteri mai mult de va enerva.

| AndreiWeisz a răspuns:

Nu imi pare asa o cearta simpla daca s-a ajuns la asta.

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Buna,
Sigur ca te ajut. Am experienta in certuri. Pai in primul rand ce ai zice sa il chemi in parc sa vorbiti? Iti ceri scuze pentru modul in care ai reactionat si ii spui ca nu ai vrea sa va stricati relatia de prietenie. E important sa vorbiti fata in fata. Oricum o sa va impacati. Eu m-am impacat cu cineva dupa un an si crede-ma ca atunci cand ne-am certat eram in stare sa ne omoram reciproc.