| Adytza551 a întrebat:

Buna seara.
Am o povara foarte mare pe umeri si am doar 22 de ani, imi e frica de Dumnezeu. Poate va intrebati "de ce?! " Problema mea e urmatoarea:
Eu si prietena mea avem un copil totul ok, il iubesc mai mult ca pe Dumnezeu, eu nu am servici dar ma descurc sa imi intretin familia.
Acum cateva zile copilul a facut temperatura si l-am dus la Bucuresti de urgenta, stau la 300km de Bucuresti.
Eu nu mai ma inteleg cu ea din cauza lu maicasa, ii baga in cap tot felul de prostii, maicasa e la 10 minute distanta de spitalul unde e ea internata si fratele sau e tot din Bucuresti si are masina personala.
Acum va intreb pe voi, vi se pare normal ca ea sa ma cheme pe mine de la 300km distanta de Bucuresti sa ii aduc o cutie de lapte pentru copil? Acum maicasa si fracsu ce face?
Maicasa e o scorpie de femeie, imi e mila de copilul meu, imi e frica sa nu ma pedepseasca, din cauza ca masa e o tampita si apleaca capul la masa care a abandonat-o de la 11 ani si din cauza ca a abandonat-o fata ei a fost violata, tatuata, fura din SuperMarket, Mol, etc.
A risipit vreo 300 milioane bani vechi..pe prostii.
Si acum o cauta dupa 9 ani si pe mine m-a dat la o parte.
Nu stiu ce sa mai ma fac, innebunesc.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Oricum te duceai sa iti vezi copilul in spital, nu? Mai ales ca spui ca nu ai servici.

| T0T a răspuns:

Problema e că ai făcut un copil pe care îl iubești mai mult decât tot ce reprezintă credința ta cu o femeie suficient de proastă sau o femeie care nu te iubește(o femeie care nu are încredere în tine și care nu te ascultă așa cum ar trebui nu îmi spune că o face atât de sincer). Ea chiar e proastă dar tu nu ți-ai dat seama că e așa? Acum ce să faci, faptul e consumat, de divorțezi sau divorțează te lasă fără copil și mai plătești și pensie alimentară laughing Asta se întâmplă dacă te arunci să ai copii în așa situații. Singura ta șansă e să vorbești deschis cu soția ta și să îi explici situația. Dacă chiar te iubește îți va lua în considerare opinia și va înțelege. Buba e că mai e și risipitoare. Mai bine rămâi burlac cu 300 de milioane în buzunar decât să ai așa femeie. Succes.

| WaterDrop a răspuns:

Si totusi de ce crezi ca toate aceste probleme au legatura cu Dumnezeu? Nu au.Nu te pedepseste in nici un fel, doar ai facut tu alegeri neinspirate.Baga divort si incearca sa iei copilul cu tine si in felul acesta vei avea liniste.

| Lawliet14 a răspuns:

N-am ce sfat sa-ti dau. Gaseste un duhovnic. Cat despre Dumnezeu, pe acesta trebuie sa il iubesti mai mult decat pe oricine.

| KillaNoFilla a răspuns:

Imi e frica sa nu ma pedepseasca, din cauza ca masa e o tampita si apleaca capu la masa care a abandonato de la 11 ani si din cauza ca a abandonato fata ei a fost,,

cate mame is aici.zi si tu nevasta, soacra ca nu mai intelegem nimic.
si cine sa te pedepseasca?

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru KillaNoFilla):

Se refera ca prietena lui apleaca capul la maica.sa care o abandaonato de la 11 ani, probabil.