| dorin1995 a întrebat:

Am o problema sunt cu cineva împreună de 2 luni și vreau copii și familie cu persoana respectiva.
Am discutat cu ea despre tema asta și răspunsul fiind același. Nu am loc de muncă stabil sa pot sa intretin copilul (PS persoana respectiva își doreste un copil, familie)
Așa că vă cer o părere un sfat un mic ajutor, cum sa procedez sa o conving să îmi facă un copil?
Varsta mea 23.
Vârsta ei 18.
Simt că dacă o să mai deschid discuția asta cu ea... O sa reacționez nervos la refuzul dat și o sa las in urma totul. O sa renunț la ea.
Cum sa procedez?
PS pentru unii disperarea mea după un copil poate fi numită o obsesie.
Dar pentru mine este un vis de multi ani!

33 răspunsuri:
| mladi a răspuns:

Buna. Ideea e simpla. Pana nu ai un servici stabil, sincer nu te sfatuiesc sa ai un copil. Plus ca trebuie sa intelegi aveti doua luni impreuna, necasatoriti. O femeie are nevoie de un pic de stabilitate, iar daca nu ii poti oferi asta sincer nu merge. Ia un loc stabil de munca, ia-o de soție, o sa fie si copil. Ai 23 de ani si toata viața înainte. Rabdare cu domnișoara, dacă chiar ții la ea dăi timp, oferă stabilitate. Succes

| dorin1995 explică (pentru mladi):

Ea nu are un servici stabil. Salariu meu variaza intre 19-25... si tot ea nu vrea sa avem un copil... rabdare sa ma crezi ca nu mai am de unde
Si cand vad pe strada sau Facebook pe altii ca au copii deja ma apuca ura si tristetea ca eu nu am

| Anemona2020 a răspuns (pentru dorin1995):

Da înțeleg și asta ai și tu dreptatea ta. Dar trebuie sa vezi realitatea.