Ale sa stii ca asa sunt unele persoane foarte orgolioase, dar depinde si cu ce gresesti sa nu te ierte.Barbati gresesc ca asa sunt ei si asteapta sa le faci pe plac dar si el la randul lui trebuie sa faca la fel sa va respectati reciproc.Doar cel ce nu iubeste nu iarta si nu apreceaza ce are langa el si cand isi da seam ca a pierdut e prea tarziu. Pupik
Buna Alexa,
De cele mai multe se intampla sa nu ierte deoarece orgoliul barbatesc e mare si barbatii uneori se cred slabi cand fac asta. Normal ca e o prostie dar asa se intampla in societatea asta. Uneori si vice-versa e valabil. De cele mai multe ori se intampla sa existe afectiune doar cand vor sex si tot tacamul si apoi dispare.
Nu stiu exact cu ce ai gresit dar daca nu e legat de inselat si alte lucruri de genul eu zic sa te gandesti bine cine este in jurul tau.
Iti mai dau o sugestie. Vezi ca aceasta "greseala" a ta sa nu fie doar un mic mod de a fugi in bratele altei femei. Iar el sa para victima.
Sper sa te fi ajutat putin ceea ce am scris...
multa intelepciune
De ce? Simplu! Pentru ca nu a existat, nici o clipa, iubire.Numai din iubire, ierti, numai din iubire, ai sentimentul de multumire si numai din iubire faci sacrificii, compromisuri...
Bine, mai e si acel factor care se numeste respect; iar daca si acesta lipseste, relatiile nu-si au rostul.
In schimb, ne ramane demnitatea, in numele careia trebuie sa ne traim si sa ne continuam viata.
Intr-o relatie exista un om care iubeste si unul care se lasa iubit. Ghici de ce parte a **** te afli!
Pai in primul rand poate ai facut ceva grav.si de asta nu te iarta.In al 2 lea rand o persoana iubita normal ca asteapta afectiune, grija, intelegere dar daca nu ofera si ea inseamna ca nu tine la tine.Succes!