| LionaMarianaLazar a întrebat:

Buna seara, am și eu o întrebare. Am 5 copii, două fete și trei băieți, o sigura fata de 16 ani vb urât cu părinții și bunicii și s-a mutat la unchiul la Cornești și părinții vor sa o ia acasă și unchiul nu ii da voie și zice fata daca vine acasă își ia medicamente. Ce sa fac cu ea? O fost tot la ei in vacanta și am găsit la fata în telefon video cheat și am dus-o acasă și a luat pastile, am fost cu ea la urgenta și acum că are 16 zice că poate să facă ce vrea. Fumează, și-a făcut tatuaje și noi nu am știut și la școală nu se duce, are absente 75.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Apelati la Politie sau la serviciul de Protectie a copilului.

| sierra1 a răspuns:

Adică tu NU ești mama fetei?

| dullcat a răspuns:

Buna.Mi-e cam greu sa inteleg in calitate de ce anume pui aceasta intrebare? Doar parintii si eventual rudele sunt responsabile, iar tu nu ai dat de inteles sa faci parte din vreo categorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai colul ăsta are părinți sau nu până la Urmă? Tu ești mama lui cine ești? Vorbe de parcă ai fi mama ei da nici nu ai fi nu se înțelegere. Da copilul ăla are un drum grav de greșit trebuie neapărat sa stați sa vorbiți cu el ea de fapt ca este fată și săi spuneți fata mea uite este greșit și nu-i bine și cei mai poate spune un părinte la copilul lui... De bine

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Copilul ăsta*

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Nu poate face videochat daca nu e majora. Ca fumeaza si si-a facut tatuaje nu e mare lucru, dar daca tu esti mama ei si nu stiai ca fata nu merge la scoala, e esecul tau, numai din cauza ta a ajuns asa, e un copil neglijat care a gasit refugiu si validare in pastile.
La ce faceti 5 copii daca nu sunteti in stare sa va ocupati de ei?