| Tuca_Bogdan_1997 a întrebat:

Buna seara am si eu o intrebare,ce sa fac ca sa fie bine inte mine si prietena mea ca e un prost care se tot baga sa ne desparta si m-am certat iar cu ea din cauza asta,ii tot spune lucruri neadevarate despre mine,cao insel etc, ce sa fac sa fie bine:?

10 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Tot ce poti sa faci e sa te comporti normal, sa-i arati adevarul acolo unde are ea dubii si poti sa-i arati, de aici restul sunt deciziile ei si felul ei de a vedea lucrurile.
Cand incerci sa contrazici ceva mai ales daca nu ai dovezi clare mai mult de afunzi sau daca i-ai zice sa nu mai vorbeasca cu el, poate sa se gandeasca la tot felul, ca vrei asta ca sa ascunzi ceva.
Poarta-te normal, bucurate de fiecare moment, simte-te bine si celelalte lucruri dispar.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca va maturizati, problemele alea dispar.
Ea nu ar trebui sa fie proasta incat sa creada ce spune ala, iar tu ar trebui sa fii suficient de matur incat sa nu fii vinovat de ce spune ala, si sa nu te intereseze suspiciunile prietenei.

| T0T a răspuns:

O fi el prost, dar nu mai rău ca prietena ta căci acest om nu ar trebui să vă influențeze nici măcar puțin. Copilării.

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Sa ii spui sa nu mai vorbeasca cu el. Deloc!

| MorganaM a răspuns:

Vai, ce urat din partea lui! Foarte urat! Ar trebui sa ii fie rusine, nerusinatul!

Ma bucur ca nu te dai batut, o iubesti mult, si sunt sigura ca si ea te iubeste, de aceea singura modalitate de a face zazanie intre voi e sa inventeze ca esti infidel, asta e singura temere care o poate avea orice fata, chiar daca relatia e perfecta. Asa ca e totul bine, nu te speria. Trebuie doar sa ai rabdare, sa vorbesti mereu frumos cu ea, daca de o mie de ori ea te acuza ca o inseli, tu de o mie de ori o iei in brate si ii spui ca doar pe ea o iubesti, te uiti in ochii, ei, o mangai, etc. Sa fi mereu tandru, si bun. Daca cumva te pierzi cu firea si devi nervos, faci mai rau si poate chiar ii dai ei motive de indoiala, desi nu e adevarata treaba.
Asa ca tu stai calm, asta e un test. Trebuie sa vezi si tu ca persoana, daca reusesti sa faci ce iti propui: sa fi mereu calm, tandru, iubaret, rabdator si sa ii arati astfel ei ca o iubesti pe ea. Astfel, ea se va convinge ca "monstrul" care pretinde tipul acela ca esti, nu esti! ci ala este un monstru!
Doar atat ai de facut. Te rog eu sa reusesti sa nu te pierzi cu firea, sa iti dovedesti tie, dar si ei, ca poti fi si rabdator, tandru. E si un test de vointa. Va fi totul bine in final. Daca pana acum nu ti-ai iesit din fire sa ii dai satisfactie acelui nesimtit, vei reusi si de acum incolo. Esti tanar si ai nervi si rabdare foarte multa. Acum ai cele mai multe resurse, tanar fiind.
Va fi totul bine, o sa vezi. happy
Sunt convinsa ca o sa fie totul din nou frumos si romantic, asa cum a fost inainte sa apara acel nesimtit.

| Tuca_Bogdan_1997 explică (pentru MorganaM):

Am o intrebare,aici ce pot sa fac ca astazi iar o spus ca o insel desi am fost la un prieten sa ii dau ceva inapoi,am vorbit la tel cu cineva si i-am cumparat dupa ciocolata iubitei mele, daca as merge la ea acasa sa vorbesc cu ea crezi ca ar fi bine? nu am mai vazut-o de mult timp, mereu plang dupa ea, o iubesc prea mult, ce sa fac? ea uneori spune ca sunt mic ca nu inteleg ....am 18 ani si ea 23

| MorganaM a răspuns (pentru Tuca_Bogdan_1997):

Ar trebui sa o vizitezi cat poti tu de des, ca sa ii arati cat iti e de dor de ea. Nu o neglija.

| Ihvnnm a răspuns:

Cere-i sa nu se lase influentata de ce ii zic altii. Dupa cum stie si ea altii pot si minti. Pana la urma adu-i aminte ca va cunoasteti, ca ea te cunoaste. Sa nu puna mai mult pret pe vorbele unui necunoscut decat pe ce ii spui tu. In acelasi timp, nu incerca sa demontezi prin vorbe ce spune respectivul. Daca el zice ca o inseli, nu-i spune: "Nu este adevarat, nu te insel." Spune-i sa aiba grija ce crede din ceea ce aude si demonstreaza-i ca nu e asa. Fii mereu deschis, raspunde-i la telefon, fii mereu disponibil. Astfel ea va vedea ca nu ai nimic de ascuns si va avea mult mai multa incredere. Pana la urma, pe masura ce relatia voastra va fi mai stransa va fi mai usor sa gestionati aceste situatiiwinking mult succes!

| Tuca_Bogdan_1997 explică:

Si ea atunci de ce se cearta cu mine cand ala ii zice ca eu am spus nu stiu ce sau m-am dat la alta, ce sa fac, vreau doar sa fiu cu ea de sarbatori, fara ea ma simt un nimeni...

| Stejar_Constantin_1995 a răspuns:

Buna! Raspunsul meu este sa stai cu prietena ta si sa vorbiti pe tema aceasta.Aici este vorba de relatia voastra, nu relatia voastra si cu un tip oarecare care-i spune chestii neadevarate, si mai ales, o relatie se bazeaza pe incredere nu pe niste minciuni despre tine. Sper ca te-am ajutat happy