| Hash001 a întrebat:

Buna seara, am si eu o nelamurire; saptamana trecuta cand am fost pe camp am gasit un fel de maner cu un fier in cap si ma gandeam ca de Craciun sa il dau bunicii mele pe post de pistil sau pe post de spargator de nuci? :-? Voi ce parere aveti.
[img]http://oi46.tinypic.com/swa4k6.jpg[/img]

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Orice ar fi cam seamana cu astea http://upload.wikimedia.org/......07779.JPG. Mergi la politie sa vezi ce este, daca ei zic ca nu e grenada poti sa o vinzi pe un site ca ocazii.ro, zici ca este o grenada adevarata si ceri mult, cu banii obtinuti ii cumperi bunicii tale un cadou mai adecvat (o cruce de marmura de exemplu).

11 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Tu glumesti? happy
Esti sigur ca un bunic poate sa ridica un ditamai ranga de fier?
Nu cumva sa creada ca vrei sa le ataci cand iti vor vedea in mana laughing

| Hash001 explică (pentru evenso):

De ce radeti de mine? Nu e nicio grenada de mana o fi un pistil lasat de popoarele stravechi; sa ma duc la muzeu cu el?

| evenso a răspuns (pentru Hash001):

Daca bunicul tau se bucura de fieraraie chiar nu conteaza daca nu este antic.
Am ras pentru ca mi se parea ciudat sa te gandesti la un asemenea cadou.

L-am intrebat pe taicamiu si a zis ca e bun si de ciocan, e ceva multifunctional.

Aia da, chiar ca e multifunctional, nici n-ai idee la cate lucruri se poate folosi.

P, S, Tie ti-ar place la batranete sa primesti asa cadou de la nepotul tau?

Dar ce este?

Nimic, e o idee originala, atata tot happy

| victorandrei a răspuns (pentru Hash001):

Popoarele stravechi? Pai dupa sute, mii, zeci de mii de ani tu gasesti pe un camp un fier la "suprafata". Macar la 1 metru sub pamant sa fi fost si mai ruginit putin...

| victorandrei a răspuns:

Ai gasit pe camp un... fier si vrei sa il dai cadou? Ai grija sa nu fie ceva care face "bum" ca o sa aiba un Craciun fericit!

| emilitalia a răspuns:

Hahahahahah tare faza asta.Mai bine pe post de pisalog pentru usturoi.Cred ca merge un mujdei facut cu o grenada de mana.

| clicksnap a răspuns:

Da-i frate cu incredere... spune-i sa sparga nucile fara probleme. app, are pensie mare?