| User47371843 a întrebat:

Bună seara,am și eu o problemă în legătură cu relația mea, am o relație de vreo 3 luni,și de la un timp iubita mea a început să fie indiferentă cu mine,adică îmi răspunde odată la câteva ore și sec(înainte nu era așa),ea îmi spune că are foarte multă treabă acasă(fix în seara asta am avut discuție pe așa ceva,și îmi spune să gândesc matur și să o înțeleg când are treaba),ok,eu o înțeleg că are treabă,dar nici să răspundă așa.,îmi spune mereu să o înțeleg,că și ea mă înțelege pe mine,dar nu știu ce să mai cred.,țin foarte mult la ea și o iubesc enorm,și am făcut foarte multe lucruri pentru ea,dar parcă nu își dă seama.,i-am cunoscut părinții și ea pe ai mei,părinții ei sunt mai stricți cu ea,și poate de aia,eu mă gândeam să fiu și eu indiferent cu ea la fel,să văd ce face atunci,ce ziceți, merge?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil o cam sufoci cu mesajele. Las-o mai moale in privinta asta si vezi cum reactioneaza. Te va cauta ea.

| MarianWLF a răspuns:

Fara suparare, esti cam fiert pe ea, calmeaza-te ca o sa fuga de langa tine daca nu ii oferi spatiu si nici nu te pui intr-o lumina buna, o enervezi cu insistenta, nu mai e ca la inceput ca ati vorbit in 3 luni de toate, e natural sa nu mai stati cu nasul in telefon ca la inceput.

| Kufu95 a răspuns:

Da, fi indiferent și vezi cum reacționează.

| AdeA1991 a răspuns:

Daca relatia s-a racit deja dupa 3 luni, poate e cazul sa aveti o discutie despre care sunt sentimentele si asteptarile voaste. Poate aveti surpriza ca sunteti atrasi doar fizic, dar sentimental sunteti mai ok ca si prieteni.