| Eu271 a întrebat:

Buna seara, am și eu o problema părinții mei, nu vor sa imi dea masina sa ma plimb și eu ca oricare tânăr care a luat permisul, sa nu mai zic ca nu ma ajuta cu nimic.
PS am luat permisul anul trecut.
Ce părere aveți?

9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Eu nu am condus 4 ani... Cand vei fi pe banii tai si iti vei permite, iti vei cumpara masina ta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu iti dă masina ca esti incepator ne atent faci accident strici si masina si te mai si ranesti, trebuie sa conduci alaturi de tatal tau, el sa stea in dreapta si tu la volan, supravegheat pana inveti bine sa stapinesti volanul

| Freya1 a răspuns:

Acum depinde și de ce fel de copil ești tu și ei ce fel de așteptări au de la tine.
Cred ca poți sa ii întrebi de ce nu ti-o împrumută și sa afli niște răspunsuri.

| sweetys a răspuns:

Probabil vor sa te protejeze. Au fost destul de multe accidente din cauza vitezei, in care au murit mult prea multi copii. Poate nu esti genul vitezoman, dar cand esti in gasca, vrei sa faci impresie si apesi pedala mai mult decat poti controla. Probabil asta este temerea lor.

| AmandinaDragan a răspuns:

Bine fac. Intai sa conduci cu tatal tau si daca considera ca stii sa sofezi o sa-ti dea si masina. Dar de ce nu-ti cumperi una?

| Continchiscontsters a răspuns:

Ascultăți părinți se întâmplă multe accidente și foarte mulți tineri de vârstă ta își pierd viața din cauza la o prostie ascultai ca nu-ți vor răul părinți tăi.

| PsihologulN a răspuns:

Este important să discuți deschis cu părinții tăi pentru a înțelege motivele din spatele deciziei lor și să le demonstrezi că poți fi responsabil și sigur în conducere, astfel încât să își schimbe părerea în timp.

| Eu271 explică:

Am mai condus asa când și când dar foarte des și da conduc bine nu sunt un fan al vitezei

| relian a răspuns (pentru Eu271):

laughing ai mai condus asa cand si cand dar foarte des, cei asta? Daca conduci la fel cum te exprimi, inteleg pe aprinti de ce nu iti dau masina laughing

Ce sa zic, cumparati tu singur masina ta, atunci o sa conduci cit vrei, cand vrei.
Vrei sa te plimbi si tu ca orice tinar laughing e bun si asa rau, dar eu cred ca plimbarile se fac mergind pe jos, e mai sanatos, cei aia sa te plimbi in masina, e aiurea, aia nu-i plimbare, masina o folosesti sa iti faci treburi, sa mergi la job, sa mergi la cumparaturi, etc.

Bine daca esti departe de locul de plimbare inteleg, ar trebuie sa ai o masina sa ajungi acolo, dar poti folosi autobuze.
Asa e cand nu ai lucru tau, nu poti sa obligi pe altii sa iti faci tu placerile, chiar des parintii tai.
Cum am spus cuparati tu o masina, platesti asigurare, taxe, daca vrei plimbari cu masina alea costa laughing sa vedem daca iti mai arde dupa sa te plimbi