Nu cred ca userul cinic a spus ceva rau, sunt de acord cu el dar fi putin atent, sa ripostezi nu inseamna sa te rezumi la bataie, daca tu lasi capul in jos cand se tipa la tine si ii transmiti ca esti intimidat nu il incurajezi decat sa continue, spun doar sa ai putin caracter, intr-adevar fi barbat si scoate pieptul in fata, poti sa raspunzi inapoi, poti sa ii intorci vorba, poti sa-l faci sa inteleaga ca nu e loc cu tine, poti sa-l iei la misto, in ziua de azi nu se mai bate nimeni toti intimideaza, tipa la tine pentru ca te considera slab, cat de dur il vezi in ochii tai te asigur ca daca se angajeaza un coleg cu 40 in brat plin de tatuaje hopa dintr-o data stie sa vorbeasca si frumos, intelegi unde bat? Nu e mai presus cu nimic fata de tine, spatele drept si privirea inainte cu tupeu mane.
Raspunde-i cand urla, cand iti vorbeste urat.
Trebuie sa ripostezi. Daca devine si mai violent, nici o problema: atunci ai motiv sa-l parasti superiorilor, si chiar sa apelezi la politie.
Fa cumva sa il filmezi, sau cel putin sa il inregistrezi audio.
Mam gândit și la asta dar cred ca trebuie mai întâi sa vorbesc cu șeful sa vad dacă poate sa ne separe eu acum lucrez în 2 sectoare dar când se termina sezonul în sectorul ala o sa îl vad la fața mai des și nu prea îmi pica bine... are momente când devine foarte agresiv
Fa cateva inregistrari si da-le sefului cand discuti cu el, sa fii cu un pas mai inainte.
Nu se stie daca va separa, dar cel putin il poate mustra/pune la punct.