Parerea mea este sa al lasi sa ia el initiativa, te inteleg iti este greu, simti si tu nevoia sa vb, sa iesi cu el, sa fie mai afectuos, dar evita si tu sa-l mai bati asa la cap, vei vedea ca si el isi va da seama de aceasta schimbare si el va fi cel care te va cauta, sau va dori sa te porti cu el ca la inceput.Bafta multa.
Are dreptate cu prietenele, mai intalneste-te si cu ele. Un barbat nu poate implini toate nevoile emotioanle ale unei femei. O idee poate fi sa va intalniti si cu alte cupluri cand iesiti in oras.
Cel mai bine ar fi sa iti faci si tu prietene si sa iesi cu ele.sa te simti bine. daca esti cu el de atata timp probabil ii mai trebuie si lui spatiu, si intimitatea lui personala.iti dai seama ca se schimba pe parcursul relatiei...asa sunt toti, dar nu ai ce sa faci.decat sa il lasi liber si tu sa iti gasesti o alta ocupatie.iesi la cumparaturi(asta ne binedispune pe tooate), iesi cu prietenele la o inghetata la un film, cu ocazia asta mai vezi si alti baieti.
Nu te framanta prea mult din cauza asta, ca nu merita.este o faza trecatoare!
Succes!
Eu m am referit la cele 3 zile cat stau cu el in casa (adica la el)nu in general.si am specificat ca el sta aproape toata ziua la pc si imi zice ca sta cu mine noaptea adica cand ne culcam. iar eu am cerut cate 3 sau 2 ore din acea zi in care sa facem ceva impreuna doar noi doi fara pc.