| DH1304 a întrebat:

Buna seara, as dori sa stiu daca exista doamne care au avut menstruatie peste sarcina fara a stii ca minunea exista, dupa cat timp au aflat si ce simptome au avut. Mentionez ca ne dorim bebe, am avut o zi de sangerare foarte putina acum o luna iar luna aceasta 2 pete. Multumesc frumos pentru posibilele raspunsuri.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Personal nu cred in ciclu peste sarcina! Desi am 2 sarcini si 2 copii nu am avut ciclu deloc din momentul in care am ramas gravida.
Nu cred ca exista 'ciclu peste sarcina", dar cred ca exista sangerari din diverse motive.

| Brizbriz a răspuns:

Nu stiu ce e aia "peste sarcina" dar daca ai menstruatie NU esti insarcinata... PUNCT

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Aceste lucruri ar trebui sa le vorbesti cu medicul tau, ca sigur ai unul, ca asa e normal, in special daca planificati sa aveti un copil. Menstruatia pe timpul sarcinii nu exista dar sangerari pot exista la implantare, dar nu ma pricep sa dau detalii, oricum, ideea e ca ar trebui sa afli daca esti insarcinata si sa iti fie monitorizata sarcina in special daca ai sangerari.