| Serenity20019 a întrebat:

Buna seara, as dori un sfat dacă se poate. suntem împreună de 7 ani avem doi copii problema este bautura zi de zi de 7 ani cel puțin 3 litri de bere zilnic. m-a lovit de câteva ori de 2 ani nu sa mai întâmplat asta problema este bautura asta care eu cred ca este multa deja. cat este la munca vorbeste asa frumos la telefon când ajunge acasă se transforma bea fumează se joaca pe laptop și nu ii convine nimic.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca s-a cam plictisit de relatia voastra. Si nu te lua dupa anonimull, că nu stie ce vorbeste.

| Freya1 a răspuns:

Dacă te-a și lovit și continuu nu se schimba indicat ar fi sa pleci.

Ai doi copii,nu știu ce vârstă au dar dacă sunt destul de mărișori încât sa ii dai la grădiniță mergi la munca,strange bani și muta-te (dacă nu e casa ta).Ai doua alocatii,ceri și pensie alimentara, plus salarul tau te vei descurca.
De ce sa stai în teroare și chinuita? Dacă tu ai grija de copii, de casa, nu te simți nici iubita, te simți și singura după ce sa îl mai și suporți?

| FilipSorin a răspuns:

Sfatul meu este sa mergeți la psiholog si sa te rogi la Dumnezeu sa te ajute. O sa ajute mult

| Alexandru3131 a răspuns:

Iti meriti soarta. Cand ai decis sa te mariti cu el, SIGUR stiai de acest viciu (bautura), dar ai sperat ca se va schimba sau ca nu va fi asta o problema pe viitor. Asa ca, acum, taci si indura!

| StefanNumeDeCod a răspuns:

Lasa-l de acum ca să nu îți para rau mai târziu, alcoolismul este o boala fără leac din păcate.

| Iluzionistul69 a răspuns:

Problema este la el, bautura este cauza garantat e o meteahna greu de lapadat, un om care bea sigur are ceva pe suflet nu bea de placere...
exact cu ti-a zis si "filipsorin" mergi pe la biserica daca vrei sa-ti fie bine doar cel de sus te poate ajuta nimeni altcineva