Vorbeste cu ea, daca inca e in relatie atunci vorbeste despre altceva, incat sa mentii o relatie deschisa, sa afle ce fel de persoana esti, daca nu atunci arata ca o intelegi si ca vrei sa fie femeia ta. Orice ar fi, obligatoriu vorbeste cu ea. Fix in momentul in care citesti mesajul meu trimite-i mesaj pe facebook si vorbeste cu ea, nu vei stii incotro se indreapta discutia. Fii natural ca sa nu trebuiasca sa iti traiesti viata intr-o minciuna cat timp esti preocupat de ea. Daca nu merge atunci treci peste, insa, repet, acum pune-te pe chat si vorbeste!
Gandeste-te ca poate fi femeia vietii tale! O sa-ti para rau toata viata ca n-ai abordat-o. Du-te la ea la usa cu-n buchet de flori si daruieste-l, invitand-o la o intalnire. Chiar daca-ti raspunde unul dintre parintii tai... Eu asa as face! Tu fiind foarte tanar, nu-ti dai seama atunci dar mai incolo cam toti oamenii realizeaza ca ar fi trebuit sa faca mai multe gesturi curajoase in trecut. Daca n-are prieten, fa ce-ti zic eu pana nu o pierzi. E desteapta, frumoasa iar parintii tai se pare ca-i respecta familia. Ratat pari daca nu faci nimic, Dumnezeu te-a prins de mana! Plus ca s-au intamplat multe intamplari IMPREUNA. Eu ti-am zis ce sa faci si asa o impresionezi. Nu cred ca a mai avut parte de asa ceva ea pana acum.