Cel mai simplu il intrebi daca te place ca prietena, ca amica, ce parere are de tine si o sa-ti dai seama daca te place sau nu, si daca-l placi cu adevarat profita cat inca il mai ai aproape pana nu apare alta. Fi indrazneata si saruta-l si o sa fie al tau pana la adanci batraneti.
Eu nu ti-as recomanda sa ai incredere in prietenii lui si sa-i intrebi parerea lui despre tine... Am incercat si eu asta si nu am reusit... @Afrikanu are dreptate: intreaba-l care este parerea lui despre tine si daca te vede ca pe o posibila pretendenta. Sper ca te-am ajutat! :*
Da, as vrea sa fac asta dar de fiecare data cand cineva vorbeste de el ma inrosesc toata ca un rac. Dar faza e ca eu incerc sa ma dau pe langa el sa vad cum reactioneaza. Vinerea trecuta la ora de franceza(am facut cu clasa lor) m-a intrebat daca am mancat ciment ca arat beton si m-am inrosit. De exemplu, nu sunt pregatita de o relatie si chiar daca as fi nu m-ar lasa mama cu toate ca a zis ca e frumos (si ii dau dreptate) Dar dupa ce o sa se desparta de mine o sa sufar ca o proasta si nu vreau asta... deci ce fac? Si nu sunt sigura ca ma place... e cam mincinos prietenul asta al lui care mi-o zis! Nu stiu in cine sa mai am incredere!