Ai imaginatie bogata. Poate părinți tai s-au inselat unul pe altul si ai rămas cu aceasta frica, poate ai inselat-o pe acolo prin străinătate.
La multi ani si la mai multa minte!
Esti ditamai barbatul si te-a apucat gelozia la anii astia?
Apuca-te de slabit, de facut sport si mentine-te in forma, ca sotia sa nu se duca dupa alti barbati, ca de arati bine si esti performant in pat, nu are motive sa plece dupa altii.
Dacă mereu se înâmplă asta, să fie el mereu în preajmă fără să îl fi chemat nimeni, da, este ceva dubios, dar dacă doar a fost o pură întâmplare, eu zic că să încetezi să mai îți creezi tot felul de scenarii în cap, mai ales dacă nu ai nici o dovadă sau ceva concret în față legat de ea. Vei ajunge să te desparți de soția ta, doar pentru că îți imaginezi tot felul de lucruri și chiar ar fi păcat ca o familie să se destrame doar din cauza unor lucruri imaginare.
Aduci acuzați grave de bolnave unei femei nevinovate Da ești bolnav cu Adevărat, da nu de gelozie! Este ceva mai grav de atâta! Tu îți acuzi propia femeie și Soție că tear înșelat cu mai mulți!
Nu faci deloc bine nu-i normal cum gândești, crezi despre soția ta. Ce treaba sa aibă femeia ta, soția ta, cu prietenii tăi? Ești nebun? Cum să crezi așa ceva despre propria ta soție femeie, ca ar umbla cu alți.
De 10 ani într-una să crezi asta despre ea? Asta este o boală gravă, nu este gelozie. Nu-ți destrăma familia nu-ți mai necăji, Soția nu-ți mai supăra Soția, iubește ți Soția cu Adevărat și nu mai gândi atât de murdară despre Soția ta.
Dacă femeia ta, soția ta, mama alor 3 copii îți spune că nu tea înșelat îți spune Adevărul, n-are avea de ce săte mintă sau ce-ți mai închipui greșit și murdar despre ea. Faci o greșeală imensă! Vezi să nu te apuci de băut că boala ta se poate Doamne Dumnezeule ferește agrava! Discută cu soția urgent problema de căsnicie pe care o aveți.
Din câte ne spui, mie îmi sună a lipsă de încredere. Undeva, pe parcursul relației, ți-ai pierdut încrederea în doamna ta sau, poate, nu ai avut-o niciodată.
Coincidențe se pot întâmpla, mai ales dacă locuiți în același cartier. De câte ori nu m-am întâlnit eu cu cunoștințe în cele mai cretine momente si circumstante? Dar nu suntem singuri pe pământ.
De ce nu încercați să aveți o conversație deschisă, dar fără să arunci acuzații și fără să aștepți nimic în schimb?
Este partenera ta de viață, iar încrederea este foarte importantă. Spune-i că te macină această grijă, dar fără să o interoghezi sau să o acuzi de ceva.
Cât despre prietenul tău, dacă îți provoacă astfel de sentimente, poate nu ar trebui să fiți prieteni.
Dacă nu ai încredere în el în preajma familiei tale, ar fi mai bine să-l ții la distanță. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să pierzi încrederea în ea.
Sper să reușești să treci peste această luptă interioară cu bine.
Toate cele bune!
davidandrei777 întreabă: