Persoanele care fac o ocupatie din asta fara sa aiba si un castig pecuniar, sunt persoane care duc lipsa de afectiune, sunt in cautare de atentie din partea altora, cum bine ai zis... si sunt si niste persoane cu ego mare si invers proportional cu inteligenta, asta daca ma refer si la acele inculte care desi sponsorii lor (n.r. prin sponsor ma refer la mosii care le intretin,pestii lor, parintii, iubitii, amantii etc) le ofera o viata buna, ele cauta sa se afirme etalandu-si lucrurile si viata falsa si aparent buna, pe care ele nu ar duce-o daca ar fi pe propriile puteri!
Vreti exemple concrete de dive de carton? pai sotiile unor fotbalisti celebri, ele nefiind la randul lor vreo somitate in vreun domeniu, un medic mare, un arhitect bun etc, ele sunt nimeni, doar niste casnice care au devenit "influenceri"
Ar mai fi multe de zis pe acest subiect care nu poate fi nicidecum exhaustiv, dar ora usor tarzie ma face sa scriu doar atat
ps: nu am spus doar despre femei pentru ca as fi misogin, mi s-a parut un exemplu mai usor de dat in acest caz, sunt destui baietei de astia care cauta afirmare pe net si implicit pe retelele de socializare!
Buna.Adevarul este ca fiecare are nevoie de validare, unii mai putin, altii mai mult.Esti libera oricand sa nu o mai urmaresti, iar in felul acesta nu iti vor mai aparea poze sau stories.
Lipsa de atentie, nevoia de complimente, chit ca ai sau nu un partener in viata ta cand cauti validare in jur ai tu lipsuri interioare si cauti mereu sa ti se confirme lucruri, parca vad o colega de a mea, exact acelasi tipar, zilnic poze, zilnic story, plina de fond de ten, gene, extensii, unghii puse, geloasa pe orice fata, vai Doamne, fugi cand vezi
Lipsa de ocupatie, poate fara loc de munca
Lipsa de atentie din partea partenerului(daca are)
Sau poate fi un influencer si face bani din asta, de ce nu!
Nicio parere, nu stau sa le judec. Am lucruri mai importante de facut.
Insa, poate fi vorba de nevoia de validare, dorinta de conexiune sociala, narcisismul, dependenta de rețelele de socializare si anxietatea sociala
1. Nu au ocupatie.
2. Sufera dupa atentie
3. Au un ego foarte mare si extrem de sensibil care necesita sa fie gadilat constant. Eu am eliminat mereu din viata mea astfel de specimene. Am detestat lucrul asta atat de mult incat mi am sters contul de FB si insta. Cine are nevoie sa discute cu mine, sa imi scrie pe whatsapp ori sa ma sune direct.
Sunt foarte trişti si pe social media incerca sa arate ca la ei totul e ok cand de fapt nu e omeni sunt dependenti de like-urii si alte prosti
anonim_4396 întreabă:
petroneladiva882882 întreabă: