Fraier mai esti.Tu chiar nu iti dai seama ca asta umbla numai dupa bani? Te-a prostit rau.
Stiu ca dragostea e oarba dar baiatule trezeste-te! Asta se joaca cu tine, cum de nu observi asta? Te tine numai ca sa-i dai bani! Cum dracu iti mai cere bani daca lucreaza in Germania? Wow ce nesatula! N-am mai auzit de una ca ea...
Oricum pentru binele tau ar trebui sa nu mai pui la suflet tot ce se intampla intre voi. Stiu ca n-o poti uita asa deodata dar incearca sa fi mai indiferent si atunci daca te iubeste macar putin va veni ea la tine fara sa-i ceri!
Deci cand mai vorbiti, vorbeste-i cu indiferenta, nu-i arata ca esti disperat dupa ea ca de aia se joaca cu tine.Fi pregatit : daca o pierzi o pierzi asta e, nu e sfarsitul lumii! De ex. - daca zice ca vrea sa vina la tine tu sa-i spui ca azi sa nu vii ca trebuie sa-l ajut pe tata sau gasesti tu scuze, amana putin intalnirea chiar daca va fi greu asa te vei vedea mai repede cu ea decat crezi, ea va crede ca te intalnesti cu cineva si va face tot posibilul sa te vada cat mai repede sa afle ce se intampla iar cand a venit, ai grija sa pari cat de cat indiferent sa-i nu arati ca te topesti dupa ea, ca iar te prinde in plasa ei si iar vor trece luni pana o mai vezi... Joaca si tu jocul ei ce dracu, doar esti barbat nu? Bafta multa cu asta!
Asta e la misto? Oricum, daca e serios, eu zic sa rupi orice fel de legatura cu ea. Isi bate joc de tine. Esti fraier.
Și mai am o întrebare, ea vrea să merg azi să o iau pe nepoatasa de la grădiniță, eu nici nu știu care e nepoatasa, ce ar trebui să fac?, așa mă duc acolo și ce fac
Mare-i gradina, Doamne!