| Tuca_Bogdan_1997 a întrebat:

Bună seara,ce pot face ca să știu că prietena mea chiar mă iubește, are 23 de ani și eu 18 ani.De multe ori îi crede pe alții când îi spun ca o înșel dar nu o înșel,tot îmi spune ca vrea să vină la mine că îi e dor,de fiecare dată când a spus să o aștept am asteptat-o,cum auzeam un zgomot,o mașină fugeam imediat la poartă sau la geam dar ea nu era,în fiecare zi plâng după ea,nici măcar nu mă sună,spune ca are număr de Germania și nu merge să mă sune,tot spune ca vrea să vină să mă vadă dar nu a venit o dată să mă vadă sau să mă sune. În tot deauna iam luat apărarea și am luat bătaie,să nu o bată pe ea,iam dat mâncare,bani,dragoste, tot spune ca mi-o cumpărat ps4 și s6 edge dar alea nici în ziua de azi nu le-am văzut cum nici ea nu vine să mă vadă sau să mă sune.O iubesc din tot sufletul chiar și acum plâng ca vreau să fie cu mine,eu nu înțeleg o chestie,ea spune ca eu îs iubitul ei și mă iubește,atunci de ce în tot deauna aflu ultimul ce se întâmplă sau de multe ori nici nu știu ce face,nici nu am numărul ei,nu vine să mă vadă,nu mi-a spus unde stă și altul care nu îi iubitul ei,știe unde stă,are numărul ei de telefon,se întâlnesc (se văd uneori).Ce să fac,chiar o iubesc și o vreau lângă mine,de crăciun la fel o spus ca o să steie cu mine,nu a venit deloc,atunci a spus că îi în Germania și nu mai vine,apoi de anul nou a spus ca vine,din nou nu a mai venit,ieri din nou a spus ca vine la mine și după a găsit scuza ca pleacă în Germania ca nu mai are bani,eu chiar nu mai am nici un ban ca tot iam dat ei, ce să fac imi vine să mor fără ea.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Fraier mai esti.Tu chiar nu iti dai seama ca asta umbla numai dupa bani? Te-a prostit rau.

| lpavel a răspuns:

Stiu ca dragostea e oarba dar baiatule trezeste-te! Asta se joaca cu tine, cum de nu observi asta? Te tine numai ca sa-i dai bani! Cum dracu iti mai cere bani daca lucreaza in Germania? Wow ce nesatula! N-am mai auzit de una ca ea...
Oricum pentru binele tau ar trebui sa nu mai pui la suflet tot ce se intampla intre voi. Stiu ca n-o poti uita asa deodata dar incearca sa fi mai indiferent si atunci daca te iubeste macar putin va veni ea la tine fara sa-i ceri!
Deci cand mai vorbiti, vorbeste-i cu indiferenta, nu-i arata ca esti disperat dupa ea ca de aia se joaca cu tine.Fi pregatit : daca o pierzi o pierzi asta e, nu e sfarsitul lumii! De ex. - daca zice ca vrea sa vina la tine tu sa-i spui ca azi sa nu vii ca trebuie sa-l ajut pe tata sau gasesti tu scuze, amana putin intalnirea chiar daca va fi greu asa te vei vedea mai repede cu ea decat crezi, ea va crede ca te intalnesti cu cineva si va face tot posibilul sa te vada cat mai repede sa afle ce se intampla iar cand a venit, ai grija sa pari cat de cat indiferent sa-i nu arati ca te topesti dupa ea, ca iar te prinde in plasa ei si iar vor trece luni pana o mai vezi... Joaca si tu jocul ei ce dracu, doar esti barbat nu? Bafta multa cu asta! happy

| TeckTonik997 a răspuns:

Asta e la misto? Oricum, daca e serios, eu zic sa rupi orice fel de legatura cu ea. Isi bate joc de tine. Esti fraier.

| Tuca_Bogdan_1997 explică:

Și mai am o întrebare, ea vrea să merg azi să o iau pe nepoatasa de la grădiniță, eu nici nu știu care e nepoatasa, ce ar trebui să fac?, așa mă duc acolo și ce fac

| darrio2007 a răspuns (pentru Tuca_Bogdan_1997):

Mare-i gradina, Doamne!