Cappucinno, invit-o la un capucino! Acolo, discutind, vei sti ce, cind, si cum ai de facut cu ea. Acum, pe bune, e bine sa o scoti undeva in oras sa puteti vorbi mai mult, sa aveti timp, daca nu sa va spuneti, macar sa va aratati unul altuia ce simtiti. Restul, saruturi, atingeri, etc, vine de la sine. Nu va trebui tu sa faci prea multe in acest sens.
Frate nu te mai strofoca... ia-o intr-o parte si spune-i exact ce simti pentru ea...eu asa am facut si am primit ce am dorit (dupa cate vad si tu vrei acelasi lucru)
Esti baiat...asa ca atunci cand se duce singura undeva (la baie de ex) du-te dupa ea si incearca sa o saruti.sau cand plecati de la scoala.
Deci, condu-o acasa, si pe drum ai destul timp, sau intr-un loc restras, invit-o la intilnire fii si tu mai curajos. bafta.
Depinde cati ani ai, daca esti va varsta la care un sarut e big deal, ai putea sa o faci pur si simplu atunci cand nu e nimeni in preajma voastra. Daca te doare undeva de parerile altora ai putea sa o faci pur si simplu oriunde te-ai afla. Daca tu esti sigur ca si ea te place pe tine atunci e super tare, pentru ca eu sunt fata si crede-ma ca sunt sigura ca transpira in fiecare zi gandindu-se la asta. Dar asigura-te de asta, ca sa nu vi dezamagit apoi in cazul unei respingeri ( mai e cazul in care te poate respinge si pentru ca ii este foarte foarte rusine ). Ai putea sa vorbesti cu ea, ai putea sa ii spui ca o placi, cumva discret, fara sa faci mare trgedie din asta, pur si simplu da-mi un sms de genul " mi se pare ca esti draguta" sau ceva de genul. Iar apoi la scoala pup-o pur si simplu pe gura atunci cand plecati. E o joaca de copii, lasa emotiile e doar o fata. Bafta
Bună! Păi eu zic să găseşti o ocazie să vorbeşti cu ea şi să îi spui ce simţi pentru ea(în caz că nu ştie deja) şi apoi ai putea să o săruţi, dar nu direct, ia-o încet nu poţi ştii ce reacţie va avea.
Sau propune un joc şi vorbeşte cu cineva să îi dea provocarea să te sărute. Sau tu pe ea.
Sper că te-am ajutat. Baftă!
In primul rand depinde de cati ani ai, crede-ma am trecut si eu prin asta, trebuie doar sa ai tupeu. Daca ii place cu adevarat de tine, ea va face primul pas, doar ca tu trebuie sa ai curaj, nu e sfarsitul lumii daca ea refuza, inseamna ca mai trebuie sa ai rabdare
Esti baiat nu? Pai, daca esti 100% sigur ca te place, spune-i ce simti pentru ea. Si nu doar: "vrei sa fii cu mine". V-a crede ca vrei sa fii cu ea doar din prostie si ca nu tii la ea. Spune-i ca o iubesti sau fa ceva dragut pentru ea(orice un cadou, un sfat, un pic de ajutor cand are nevoie etc.) Succes!
Ceea ce traiesti tu se numeste amorul adolescentin.Nu-ti face griji pentru fiecare inima exista un leac. In primul rand alege o zi cand te simti pregatit sa ii spui ce simti.Invit-o la o plimbare prin parc sau pe o alee, undeva.profita ca e Craciunul.sunt multe lumini si totul creaza un tablou romantic. Spune-i ca de mult timp sentimentele tale sunt mai profunde.ca esti timid si mai ales ca iti doresti ca prietenia voastra sa nu se rupa! Fetele apreciaza mult baietii timizi, sensibili si sinceri. te asigur asta pentru ca stiu cum e! Sper ca ti-am fost de folos si succes. app fi mai increzator in tine esti mai mult decat crezi!