Pai de ce te-ai certat cu vechile cunostinte si ai incheiat orice legatura cu ele? Relatiile trebuiesc pastrate ciar daca legaturile se mai intrerup cateodata. Acuma ai fi avut cu cine sa te sfatuiesti, nu sa apelezi la TPU.
Eu cred, ca nu trebuia sa rupi legaturile cu vechile cunostinte pentru 2 persoane, care dupa cum vezi nu te mai accepta acum. Prietenii adevarati sunt greu de gasit in ziua de astazi, cand mai toti sunt egoisti si sunt asa numitii " prieteni falsi " care te barfesc pe la spate, iar in fata se dau cei mai buni prieteni ai tai. Asa cum ai spus si tu " nu se baga nimeni sa iti ia apararea ca sa iti fie tie bine". Daca as fi in locul tau as cauta alti prieteni care sa fie mai ok decat acestia, insa daca vrei sa pastrezi legatura cu aceste fete, cred ca ar trebui sa discuti cu fata aceea care zice ca nu te mai suporta, si sa ii demonstrezi ca ceea ce ai facu tu nu a fost deloc asa cum crede ea si ca simplul fapt de a-ti cere scuze atunci cand gresesti nu inseamna ca esti o persoana falsa. Good luck!
Parerea mea este ca niciodata sa nu renunti la prietenii vechi si buni pentru cei noi si falsi.Probabil ele au vrut ceva de la tine si dupa ce au castigat au gasit rapid un motiv pentru a te marginaliza.Nu mai sta si tu cu prieteni falsi.Fa-ti selectie.
Vanessa0911 întreabă: