Totul se poate rezolva doar print-o discutie la modul serios intre voi doi. Intr-o casnicie comunicarea este foarte importantă.
Incearca sa vezi partile pozitive, ce crezi ca i-ar soune cineva care ar vrea sa il cuvereasca, daca il apreciezi, sifur ii captezi atenția. Si in loc sa ii reprisezi ce nu face, incepe cu-Penrru mine ar fi un gest foarte iubiror daca ai...
E absent pentru ca mintea lui e in alta parte. La altcineva. Intelegi?
"Inainte sarbatori a plecat o saptamana de acasa in urma unei discuti mai aprinse. "
Nu cred ca realizezi ce s-a intamplat acolo.
"Sa intors spunand ca va face ce ii cer" S-a intors pentru ca nu i-a mers cu... cealalta persoana.
Mai puteti repara relatia. Dar trebuie sa comunicati cumva.
Mergeti la un psihoterapeut pe probleme de cuplu. Poate acolo va ajuta a comunicati, sa spuneti fiecare ce va doriti de la viata voastra impreuna.
Ai 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Poate stresul e motivul pentru care s-a racit fata de tine si copil. Eu zic sa mergeti undeva doar voi 2 intr-un weekend sa va relaxati si sa discutati, sa aveti timp doar pentru voi, asa poate il faci sa se deschida in fata ta
Nu inteleg cum de ai acceptat sa stai cu el de cativa ani daca exista probleme si el nu a schimbat nimic.
A plecat de acasa o saptamana? Doamne fereste. Si se poarta in felul ala cu tine, mai vrea si sex pe degeaba?
Nu exista altceva in afara de divort, omului nu ii mai pasa de tine, povestea asta dureaza deja de cativa ani. De cativa ani iti irosesti viata langa acesta.
Tu poti fii,, painea lui Dumnezeu'' vorba aia, si tot sa fie discutii si plecari de acasa. Conteaza de persoana de langa tine, el va cuta mereu discutii si certuri.
De ce ai mai sta cu o persoana neinteresata de tine?
O sa regreti mult mai tarziu, alege-te pe tine si fii fericita.
Cu cat stai mai mult langa persoana nepotrivita, cu atat vei intalni persoana potrivita mai tarziu
Îl întrebi la modul serios, ce are de gând și îi atragi atenția cât va mai rămâne absent în viața ta, dacă lucrurile vor decurge la fel, îmi pare rău, dar trebuie să divorțezi de el, păcat de acel copilaș.
Să discuții cu soțul tău. Asta este tot ce trebuie să faci ca o soție! care are un soț acasă.
Aicia nimeni n-are "formula magică" și voi îl aveți amândoi acasă! fiindcă între un soț și Soție nimeni nu trebuie să intervină! Nici familia lui nici familia ta nici sora ta nici sora lui nici fratele tău nici fratele lui și doar voi doi, ca doi adulți! și nu ca doi copii!
Cum ar fi?
Scrie mi in privat ca sa iti explic!
Multumesc