Caracterul lui n-are legătură cu coronavirus. Desparte-te de el și vei fi fericită. Caracterul lui este mai distructiv decât virusul; și nu exagerez.
Vorbim. Dar probleme la el este se enerveaza foarte repede cand se joacă. De curand vrea sa isi cumpere un calculator si se va juca si mai mult
Păi dacă vorbiți, și este totul bine, nu văd rostul întrebării. De ce te plângi? Oricum trebuie să stai în casă să te faci bine. dacă el te poate ajuta cu ceva, medicamente de cumpărat sau altceva ca să nu ieși afară, cred că te poate ajuta. Zici el n-are covid.
Ce trebuie sa faci e ce trebuia sa faci inca de anul trecut, adica sa pleci si sa nu te mai intorci. Dar probabil ca n-o sa faci niciodata asa ceva. Data viitoare cand simti din nou nevoia sa te mai plangi cuiva in legatura cu aceleasi probleme ale tale, ar fi bine sa n-o mai faci pe aici. N-are rost. Se pare ca esti imuna la sfaturi bune.
Iti meriti din plin viata mizerabila pe care o ai in fata.
Eu sunt singura aici crezi ca Imi este usor? Nu e foarte simplu nu am curaj nu stiu de ce. De asta am nevoie de ajutor.
Sunt convins ca nu iti este, dar a trecut (ai pierdut) un an, cred ca puteai sa faci totusi ceva. Dar nu-i nimic, poti sa faci acum. Inainte insa trebuie sa hotarasti ca vrei. Vrei, deci?
Cred ca e cumva firesc sa n-ai curaj sa pui capat la ceva care dureaza de multi ani si care mai are poate si momente bune, dar e ceva ce trebuie facut. Daca trebuie sa te sperie ceva, acela nu trebuie sa fie gandul ca va trebui sa o iei singura de la zero, ci viitorul langa un astfel de om.
Te rog un singur lucru, dacă te hotărăști din oarecare motive să rămâi împreună cu el să nu cumva să faci un copil, să nu te gândești nici în glumă la a face un copil, să îți iei gândul de la așa ceva.
Gândește-te că faci un bine umanității.
Mergi la un psiholog când poți și când îți permiți pentru că tu ai nevoie de ajutor specializat, ai multe lucruri ce trebuie găsite, discutate și rezolvate.
Faptul că accepți așa ceva e o problemă.
Trăiești în frică, nu poți pleca de lângă el, zici că el e un tiran și tu stai de frică cu el.
Nu trebuie să te grăbești să iei o decizie, mergi și discută cu psihologul cât de repede posibil și când o să vezi lucrurile diferit o să vină și decizia potrivită.
Poate că printr-o minune o să se schimbe și el, dar sunt prea puține șanse, aproape de zero.
Iar de o să se schimbe cât o să dureze?
Oricum, nu știu eu cum e el, tu decizi și îți dai seama de lucrurile astea, însă mergi la psiholog, asta o poți face sper.
Îți urez o seară fără țipete.
Pune in calcul ca si el este speriat... Sfat din propie experienta: ajuta foarte mult daca esti calma in primul rand! Alimentatie si hidratare. Pana intr-un punc trebuie sa intelegi si pe el ca ii este frica dar daca situatia devine mai grava gen te neglijeaza... sfatul meu ar fi sa ii dai papucii. Dovada suprema de iubire dupa mine este daca persoana de langa tine atunci cand esti bolnav are grija de tine! (Poate este defect profesional, sunt infirmier?)
Corect! Cel mai bun raspuns. Daca asa se comporta inseamna ca-i dus cu pluta. Daca ai o iubita, un prieten, o sotie, la greu se vede omul. Daca atunci tipa la tine inseamna ca nu este ceea ce se preface a fi.
Vin ce am vazut problema e veche. Acum fiind amandoi in uk ai 2 variante.
Dupa ce te vindeci cauti altul si ii dai papucii, ca sa nu spui dupa ca esti singura...
Sau il tratezi cum te trateaza, cu indiferenta...
Problema este ca eu vreau sa vorbesc serios despre noi 2 dar el nu vorbeste tipa. Si daca ii spun ca eu il las nu mai stau asa. Imediat spune nu esti legată de mine.
Sunt 95% sanse sa ii fi dat si lui, tinand cont ca stati in aceeasi casa. De ce nu l-ai testat sa fii sigura?
El este negetiv. Se testeaza in fiecare zi, avem de la munca teste unde iti Arata in jumatate de ora rezultatul. Am refacut si eu azi dupa 7 zile si imi este negativ