Eu i-aș fi arătat ușa în secunda doi și plus numerele lor le-aș fi pus la blocare automată pe telefon.
Să se spele pe cap cu al ei și cu cealaltă fiică, mult mai bună ca tine.
Am ajuns sa cred ca nu cumva sa fie problema la mine sa fiu eu mult prea rea dar fupa stau si ma gandesc si mai discut chestia asta cu sotul soacra prietena cumnata mamei si ei zic acelasi lucru, ca sa inchei cu parinti ca nu e corect ce fac fata de mine, acum vreo 2 luni si ceva surorii mele i-a murit bebelusul la nastere asta cred eu din prostia ei pentru ca ea toata sarcina a baut cafea iar mancare un corn pe zi sau banana
. a dus fata la gradinita pe care o are de 2 anisori (explicatia ca nu mai rezista cu ea ca face multe prostii ca vrea sa aiba timpul ei liber) iar fata a luat varicela. Doctora i-a spus ca daca ea va lua varicela va lua si fatul nenascut si va face malformatii! A luat si ea varicela pentru ca nu a vrut sa duca fata la soacrasa ca cica nu vrea sa o streseze dar vroia sa o aduca la mama mea eu pe timpul acela stand cu ea! Am refuzat categoric pentru ca bebelusul meu avea 2 luni si nu avea vaccinurile facute si risca sa o ia si el. scandal monstru si pe tema asta ca acum mama mea sa imi strige ca am facut eu galagie ca sa nu vina sora si nepoata la noi, acum punando pe sora mea sa nu mai vorbeasca cu mine, sora hotarand ca acum la pomana de 6 saptamani a copilului sa imi dea un pat si masa cu scaune mie dar maicamea zicandu-i ca sa nu imi dea nimic ca eu si sotul meu suntem prosti!
Femeie, ascultă colea la moșu, că nu-ți mai zic încă odată: dă-i încolo de stupizi și încheie orice legătură cu ei. Îți faci rău și ție, și copilului, și soțului.
Familia ta, de când te-ai măritat e compusă numai din soțul tău și copiii voștri. Restul sunt doar lipitori!
De ce nu apelezi la soacra sa stea cu bebele daca este mai responsabila decat mama ta? Eu zic sa te detasezi de ai tai, fara cearta si scandal, iar cand mai pleci undeva ia cu tine/voi si bebele. Eu îl car cu mine/noi peste tot, numai sa stiu ca este bine copilul meu, avand in vedere ca nu am nicio problema sa il las cu nici una din bunici
Ai o relația foarte toxică cu părinții. Mai exact, ei sunt foarte toxici. De ce păstrezi legătura cu ei? Ai familia ta, ea ar trebui să fie pe primul loc (copilul și soțul).
Chiar imi pare rau. Nu stiu ce sa zic. Incearca sa vorbesti cu mama ta, spune-i sa nu mai tipe, ca daca mai tipa o sa dispari din viata ei, iar ea o sa regrete mai tarziu. Ati putea de asemenea sa incercati terapie