Pentru că toate au votat pe Călin.
Tu dacă vei vota pentru Elena în maxim 10 zile îți găsești iubită - una cuminte care nu a fost la vot în turul întâi.
Vergina! Ai uitat sa menționezi
De ce unele fete au iubit, iar toate celelalte nu au iubit? Asta intrebi? E natural sa fie asa, nu pot decat ori sa aiba, ori sa nu aiba iubit. Afrmatia ta ca toate fetele au iubit, si ca toate nu au iubit, cred ca nu te multumeste nici pe tine, incearca sa refaci calculul.
Sunt mai multe variante de raspuns. Dar eu cred asa:
Femei care sunt single by choice 5%
Femei care sunt obeze sau basic si vor doar barbati conventional atractivi sau bogati sau o combinatie dintre cele două. Astea sunt cele mai penale, care se vaita ca sunt singure. Au zeci de barbati in dm' uri, colegi de munca dispusi sa isi faca o relatie cu ele, sunt abordate si irl, dar ele îi refuza pentru ca nu se incadreaza in standardele de looks sau money. Totul este tranzactional pe lumea asta! O femeie atractiva si feminina si empatica, are toate sansele sa isi gaseasca un barbat atractiv si potent financiar. O femeie neatractiva si fara feminitate are zero sanse sa isi faca relatie pe termen lung cu un barbat frumos si bogat. Ce-i drept si foarte multi barbati sunt fix in aceiasi situatie, nu au absolut nimic de oferit dar cumva au pretentii doar la femei atractive.
Aici nu e site de intalniri, cauta in alta parte. Totusi mai este cineva care vrea un iubit, anonim_4396.
Te rog zi ei sa mi o cerere
Nu este frumos cum vrei sa procedezi. Baiatul trebuie sa faca primul pas.
Bafta
Nu conteaza, sa mi dea cerere nu unde o gasesc
Te rog copiaz lingu ei
Te rog linkul ei sa mi trimiti
Poate fi drăguțo eu am întâlnit o amica super de treabă aici, sunt prieten de 2 ani cu ea. Și am mai cunoscut când nu eram supărat pe viață, când eram mai sociabil dar nu erau fizic ce trebuie.
Nu mai îi prelua ideile fasciste lui Violeta.
Poți și aici sa găsești ce trebuie dacă ești open mind
De ce crezi ca ii preiau ideile Violetei? Eu nu am vazut sa recomande pe cineva in a-si face prieteni aici.
Pot sa gandesc si singura, nu trebuie sa ma iau dupa altcineva, am opinia mea.
Mă refeream că semeni cu ea, că ea e comunistă. Daca 2 persoane se plac se pot cunoaște oriunde sa știi. Nu e o platformă matrimoniala dar aici poți cunoaște oameni faini, și de ce nu chiar un potențial iubit sau iubita daca te înțelegi bine cu el/ea.
Adica sunt comunista pentru ca ii recomand un site de intalniri, daca vrea sa isi faca iubita? Pai aici sunt sanse mai mici, decat acolo, nu cred ca am gresit cu nimic. Iar la faptul ca poti cunoaste oameni faini si ca iti poti face prieteni, nu te contrazic.
Pe alte platforme sunt numai distruși, c.u.r.v.e,drogate,materialiste și oameni dubioși. Aici sunt cei mai ok oameni,chiar daca unii au anxietate sau depresie sunt civilizați, la locul lor! Mai bine cunoști un anxios sau depresiv care are integritate morală decât unu sociabil care se droghează toata ziua și e cocalar, pițipoanca sau se ocupe cu nasoale. Stau de mult timp aici și sunt multi oameni faini fața ce specimene găsești în realitate sau pe alte site-uri. Sunt și aici unii ciudați, ciudate dar sunt mai ok decât restul. Mai bine cunoști un om introvertit decât un extrovertit care îți poate distruge viața. Îți poți găsi chiar și un partener, unii sunt de treabă pe aici.
Vad că știi să răspunzi elegant mă uimești
Pai sunt educata.
Din punctul meu de vedere, era mai potrivit sa caute in alta parte.
Este adevarat ca nu stiu ce oameni intalnesti pe alte site-uri, nu ma intereseaza. Sunt casatorita de 10 ani.
Felicitări
Multumesc!
Foarte greu am inteles ce ai vrut sa zici. In calitate de fata cu iubit, viata e mai linistitoare cand n-ai iubit. Barbatii pun efort doar la inceput si pe urma devin o povara, deci... mai bine fara!
Eu nu sunt asa cum spui tu devin povara
Nu ma baga in oala cu barbati, si femeile sunt fel, nu trebui judecam, depinde caz la caz, nu trebui sa stam retrasi
Cine sa nu stea retras? Un cuplu este un parteneriat, nu o dependenta
Dece toate au iubit din ziua de astazi au iubit? Pentru că asta își doresc de la viață, poate de micuțe.
Si de ce toate fetele nu au iubit, nu vor relatie? Poate pentru că sunt pretențioase..si nu se bagă cu oricine.