| anuska1 a întrebat:

Buna seara, dupa o discutie cu iubitul meu am aflat ca eu sunt pt el prioritatea cu nr 4 in viata, pe primul loc fiind famila, pe 2 cariera si pe 3 baietii. Nu ma asteptam sa fiu prioritatea lui principala, dar e normal sa considere baietii mai importanti decat iubita? Sincera sa fiu m-a cam deranjat cand mi a spus asta, dar pur si simplu m -am gandit ca exagerez, voi ce spuneti? Va multumesc

Răspuns Câştigător
| seth2016 a răspuns:

Ordinea e normala pentru adolescenta. Chiar si pentru adolescenta tarzie (pana pe la 25 ani).

Statistic, la baietii adolescenti, prietenia cu o fata este pe locul 3 - 4, a avea o iubita pe 5, iar sexul este pe ultima pozitie laughing. Unii nu pun familia la prioritati laughing.

E bine insa ca discutati astfel de lucruri. Deveniti mai maturi si va cunoasteti mai bine.

Daca relatia voastra e OK nu ai de ce sa te ingrijorezi si nu ai de ce sa intri in competitie cu ceilalti ca sa ajungi pe primul loc.

32 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns (pentru LoveSleep):

Sorry, nu cred ca ti-am dat raspunsul potrivit. Mai faceam si alte lucruri in acelasi timp. laughing

E OK daca ei doi sunt OK cu asta. Si e OK pentru ca de multe ori prioritatile NU intra in conflict. Feelingul meu e ca ei nu sunt in acum in conflict din cauza prioritatilor. Altfel textul lui anuska1 ar fi sunat altfel. Daca va apare un conflict vor sti de unde sa inceapa si asta e iarasi OK.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru seth2016):

Eh prea multi ani de antrenament. laughing