| cappucinno a întrebat:

Dupa parerea voastra ce inseamna atunci cand un baiat este gagicar?

16 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

E un fel de Casanova autohton, care nu iubeste femeile ci doar ii place sa cucereasca cat mai multe pentru palmares. Un gagicar, isi verifica permanent succesul la femei, si aceasta pentru ca se teme ca nu mai are succes, deoarece l-au parasit farmecele. Un gacicar, e ca un vanator, care pune pret doar pe trofee.In momentul cand are un esec, reactioneaza ca un turbat, si-si propune sa cucereasca si mai multe femei. Un gacicar, e mai intotdeauna "slab la pat", deoarece este nesigur pe el sau este mai putin dotat. Un asemenea om, este pana la batranete asa, dor daca-l lasa puterile renunta.Este insensibil si de obicei necultivat, vocabularul lui se reduce la cateva vorbe mestesugite pentru a cuceri femeile.Se poate casatori doar cu o femeie mai gagicara ca el(caz in care e nefericit) sau cu o femeie care e mai desteapta ca el si-l accepta asa cum e.

| Anca a răspuns:

Dupa parerea mea, este acela care se intalneste cu mai multe fete in aceiasi perioada.

| pisoias a răspuns:

Ca"zboara din floare-n floare(fata)".

| NickiMinaj a răspuns:

Inseamna ca isi permite si ca i se permite laughing

| erik a răspuns:

Ce anume nu-ti este clar? sau oare dificil de acceptat?

| MidnightLady a răspuns:

Inseamna ca Dunarea a depasit cota de atentie la statiile de la Calafat si Bechet, deci a fost emisa o atentionare de cod portocaliu. Aveti grija, la cum va dati in barci!

Răspuns utilizator avertizat
| alissya a răspuns:

Gagicar? adica ii place sa umble si sa agate multe fete, ii place sa iasa cu ele, sa vorbeasca sa inceapa sa se dfea la ele, sa fie in centrul atentiei, ceva de genu inseamna pentru mine.

| Dazzzie a răspuns:

Ca umbla cu fete la care nu tine.
sta cu ele numai asa.de chef. ca are chef de lins. etclaughing)
care sta cu mai multe fete in alte cazuri.
cam asta...

| anqutsel a răspuns:

Afemeiat

| p1nk a răspuns:

Atunci cand filtreaza cu mai multe fete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt de parere ca umbla cu mai multe fete deodata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat gagicar = un virgin in cautare de nirvana

| Pişcoţel_8877 a răspuns:

:]]]
păi...
o întrebare drăguţă
Eu consider că un băiat gagicar este un băiat care "are multe fete/a avut multe fete/e bulangiu"
În România găseştii gagicari peste tot
Şi gagicarii nu cred că pun suflet în relaţii, de obicei sunt nesimţiţi laughing))
batting eyelashes
funditsă?

| AnutzaAnutza_4392 a răspuns:

Parerea mea este in felul urmator,(gagicar) baiat fustangiu care nu poate avea nicoadata doar o fata, el va avea mai multe, niciodata nu se va multzumit vreodata cu una.

| Alex33_5109 a răspuns:

Simplu.Sta cu multe fete si le schimba destul de des... uneori poate sta chiar cu mai multe in acelasi timp, mai ales, stie cum sa le abordeze(sa le abordeze) sa le tina in priza si le schimba cand apare ceva nou(prospatura).

Un gagicar nu are sentimente fata de o fata(cand i, poate se va schimba)
Sa vad un gagikar care nu ii de acord big grin(Romeo Fantastik si Fernando nu fac parte din categoria asta) laughing