Omg
tu nu esti normal
de unde puiii mei) ai putut sa scoti toate tampeniile astea?
esti...incredibil.
saracii oameni te au crezut
doamne...nu am mai ras-plans atata de o vesnicie
Imi pare rau copil orfan, viata este asa de grea pentru tine. Nu dispera insa si increde-te in Dumnezeu. Incearca sa vorbesti cu cineva de la Provita, trimite un mail si explica-le situatia ta pe adresa provitabucuresti@yahoo.com poate ei sa te ajute cu un sfat sau chiar mai mult.
Domnul sa fie cu tine.
In cazul in care situatia este chiar "pe bune" ceea ce iti recomand este sa incerci sa ceri ajutorul unei rude, ceva unchi matusa, var...nu poti sa stai pe strazi si din cand in cand in casa unor oameni care te primesc din mila. Trebuie sa iti iei viata in maini, te apropii de varsta majoratului, te vei maturiza cu timpul si mai mult si vei intelege cum anume trebuie sa actionezi in anumite situatii. Sper sa te descurci
"bebitzu" ti-am trimis un pm cat despre tine KIDDA se vede ca iti este usor sa etalezi 2-3 cuvinte luandu-ma intr-un fel de sictir crezi ca nu am ce sa fac decat sa dau din gura aiurea?
Se vede ca nu duci lipsa multor lucruri si nu iti doresc asta pentru ca nu sunt un om hain la suflet, dar abtine-te sa misti degetele pe tastatura doar din dragul de a avea ""un post in plus ""
Cum ai dorii tu sa imi iau viata in maini daca nu am nimic? daca sunt distrus sufleteste si mintal? aberezi total pe langa subiect
SA SE INTELEAGA, NU CAUT MILA caut sa muncesc pentru cineva sa plec undeva departe sa ma spetesc munciind sa fiu un anonim in lumea asta cititi de 2 ori ce scriu pentru ca intelegeti total aiurea
Problema s-a mai rezolvat, dar eu tot vreau sa plec pentru ca sunt complet distrus sufleteste, vreau sa plec intr-o tara straina vreau sa plec din Romania Dumnezeu sa va aduca sanatate!
Serios gata a fost o gluma numai scrieti si nu mai imi trimite-ti pm pentru o gluma care pot spune ca este inofensiva, in fond nu am facut pe nimeni sa sufere no? o gluma inofensiva GATA CU ATATEA PM
Salut, sunt fe acceasi varsta cu tine. Pot spune ca pur si simpul m-ai imporesionat, am zis ca nu voi citi pana la capat, dar am facut-o si acum sunt coplesit. Imi vine greu sa ma gandesc la situatia ta. Dumnezeu exista, si o sa te convingi. Daca as putea sa te ajut... as face-o cu drag, dar nu am cum sa decid in locul parintilor.Sunt sigur ca toti cei care au citit acest articol au ramas impresionati, si poate, cei cu mai multa influenta pot sa iti readuca zambetul pe buze. Uite, eu as putea sa te ajut, sa poti fi auzit de mai multa lume pe intrenet si nu numai, dar cam atat(daca vrei asta trimite-mi un mesaj privat cu un id unde te pot gasi). Ai indredere in Domnul si o sa vezi ca te va ajuta!
P. S. Daca nu este atat de urgent, mai poti ramane un timp la bunici, si o poti "apara" pe bunica ta de acel om. Sau la vreo ruda mai apropiata(daca mai ai).