Tipul asta e intr-un fel ciudat, de-a dreptul genial
Are o imaginatie bolnava(pff, nu sunt singura) dar se vede clar ca tine la tine si la "voi". E prea mult spus dragoste dar e intresant de urmarit.Eu cred ca ar trebui sa ii dai o sansa.Pare simpatic si fii sigura ca te va suprinde mereu
E ok ce ti se intampla; e normal, asa am inceput toti, la varste diferite. Fii atenta la teme si cauta sa nu faci nimic necugetat pentru moment. Poate este bine sa te gandesti sa procedezi in asa fel incat sa fii confortabila cu tine.
Cauta sa vorbesti toate astea cu mama ta. Macar incearca. S-ar putea sa fii surprinsa cat de mult te poate ajuta. De obicei mamele sunt persoanele care fac orice pentru copiii lor. Sunt exceptii, dar putine. Faci cum vrei, fireste.
Deci cand va aud asa, me enervati cumplit, daca va placeti reciproc ce sa mai astepti, ce temai gandesti atat la ce vor zice altii, traieste momentu' ca vei regreta mai tarziu!
Buna nu vreau sa iti zic ce sa faci dar nu eu am o colega care acum 1 an sa cuplat cu un baiat mai mare decat ea cu un an de la aceeasi scola noi eram la etj. 1 iar el la 3 acum ne-a mutat si pe noi la acel etaj nu se salutau era o distanta intre ei cand ea a vrut sa se desparta pac el o scuipa injurao necajea colegii lui si statea in clasa toata ziulica venea ultima pleca prima
In fine tu fa ce vrei
Ar fi asa rau sa ai un prieten? si sa tii la el si el la tine? vaaaii de mine.pai daca e rau sa ai un prieten pune si te bate cu el, sa vada lumea ca santeti dusmani. vorbestei urat, jignestel. tu stii ce frica mi-a fost mie cand m-am insurat? ma gandeam ca toata lumea o sa afle ca o iubesc, si ca am cerut-o de sotie.si asa s-a si intamplat.deci de ce ti-e frica nu scapi.
Nu inteleg de ce iti este teama tie de ce anume vor spune altii? Daca tie iti place de el si lui de tine nu sta pe ganduri din cauza celorlalti fa ce iti spune inima