| Anonima197 a întrebat:

Bună seara!
În momentul de fata realizez ca pana acum tot timpul am spus că nu vreau sa ma căsătoresc, ca nu vreau copii... si tot acum imi dau seama ca nu e prea buna aceasta gândire.
Va rog, ajutati-ma sa imi dau seama de importanta formarii unei familii si sa nu mai dau dovadă de atata imaturitate.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Avantaje - e un membru nou care trebuie crescut ala mic, simti ca ai un rost in viata scapi de monotonie, ai sex de la partener.
Partea negativa - nu iti permiti marea cu sarea banii se baga in casa, copil etc. Stai cu griji cand e in adolescenta ce face se intoarce cu bine acasa etc. La scoala cine stie daca e maltratat sau nu, barbatul te poate insela risc de rupere al casniciei. Va bagati in datorii sa faceti fata in viata. Fiind singura nu ai multe griji dar simti ceva suparare ca esti singura scade durata de viata cativa ani

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dta te-ai născut fiindcă părinții tăi au fost căsătoriți și au avut copii. Dar și bunicii tăi au vrut la fel, dar și străbunicii tăi la fel.
Dacă faci și tu la fel, urmezi legea vieții.
Poți să nu te căsătorești niciodată și să te decizi să nu faci copii.
Poți să te căsătorești și apoi să te decizi să nu faci copii.
Poți să te căsătorești și să te decizi să faci copii.
În toate cazurile viața nu este mai ușoară în una din variante, asta este o iluzie.
Dar în cazul trei s-ar putea să duci viața cea mai grea posibilă, din toate cele trei variante. Dar vei duce în acelaș timp viața cea mai frumoasă, cea mai fericită din cele trei variante.
Iar această viață începe cu căutarea unui amic, prieten, iubit, viitor soț. Iar această căutare trebuie să o pui în agenda de activități. Faci de toate, dar în acelaș timp, după masa, în weekend îl cauți pe tatăl viitorilor tăi copii.

| qwertpro a răspuns:

Salut,ei bine depinde mult si ce varsta ai. Daca ai sub 25 de ani nu e nimic grav in faptul ca nu iti doresti inca o familie.Cel mai probabil inca nu esti gata la nivel psihic de a trece la o noua etapa din viata ta,la cea de a deveni mama care este cea mai grea,dar si cea mai importanta din toate. Poate inca nu ai intilnit persoana cu care ti-ai dori sa traiesti pe veci,cu care sa ai o familie, sau poate inca nu esti gata sa treci la acest nivel cu persoana care este acum in viata ta. Familia este foarte importanta pentru fiecare dintre noi, deoarece anume ea ne da putere si motivatie de a trai si de a merge mai departe. Orice problema nu ai avea, mereu cand vei sti ca acasa te asteapta cineva drag, vei reusi sa uiti de ele si sa nu le mai acorzi atata atentie.In momentele in care vei crede ca nu mai poti merge inainte si in care vei considera ca viata nu iti mai este placuta, vei avea mereu o motivatie de a merge inainte, si anume acea motivatie vor fi copii si sotul tau, ei vor fi cei de dragul carora vei trai si care iti vor da putere.Cand vei ajunge la o varsta mai inaintata, vei vrea sa ai cu ce sa te mandresti, si nu cred ca exista o mandrie mai mare ca cea de a creste un copil si de a vedea succesele lui.Nu te grabi doar,toate la momentul potrivit,nu trebuie sa formezi o familie doar din cauza ca asa trebuie, ea trebuie formata din iubire si din propria dorinta, de altfel nu va dura mult, dar daca nu iti doresti asa ceva nu e nimic grav, multi oameni prefera sa duca o viata in singuratate.

| EmanuelT a răspuns:

De ce n-ai vrea copii? N-ai văzut cât sunt de frumoși bebelușii? Să fi prezentă la primii pași, primele cuvinte... pff, că vreau eu acumrolling on the floor) Să vezi cum se bucură de orice lucru banal. Și ce ai vrea în loc de familie? Pisici?
Dacă maică-ta ar fi gândit așa?
Și de ce să nu te căsătorești? Dacă ai prieten și vreți să vă petreceți tot restul vieții împreună, de ce să nu fiți împreună și-n acte? Sau dacă faceți un copil, o să fie batjocorit de ceilalți "bastard", "copil din flori"

| Vikaa a răspuns (pentru EmanuelT):

Prefer o crescatorie de pisici decat sa stau cu plodu dupa mine si cu unu care ma bate, si sa stau doar de dragu plodului, nu mersi.O crescatorie de pisici e ok.

| EmanuelT a răspuns (pentru Vikaa):

rolling on the floor))
Aa, da. My bad, uitasem că tu ai pus întrebarea.

Ha-ha,ce dragut esti tu laughing))

Măcar nu mă lași în seenrolling on the floor

Nu las pe nimeni cu seen rolling on the floor))

Not all heroes wear capesrolling on the floor