| crity112 a întrebat:

Buna seara, in urma 2 zile am aflat ca iubita mea făcea zile pe snap cu fostul, ii trimitea snapuri si le deschidea si pe ale lui. Am avut o discuție cu ea (cearta) si pana la urma mi-a zis ca le deschidea ca voia să vadă ce face, precizez ca in prima luna de relație imi vorbea mult de el. Acum avem 8 luni, astept parerile voastre.Ea ma iubeste, mi-a demonstrat asta dar nu stiu ce sa zic, de asta doresc sa aud mai multe păreri.

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai poate nu a reusit sa treaca peste fosta relatie.Cred ca daca vrei sa mai salvezi ceva trebuie sa discutați deschis si sa o întrebi dacă a marcat-o ceva, daca mai are sentimente pentru el, daca i se pare ca in fosta relație ii era mai bine decat cu tine si sa iti răspundă sincer.
Sunteti încă adolescenți, iar lucrurile astea se întâmplă și la oameni mari.Asa ca, nu iti bate prea tare capul. Daca simti ca ceva nu e in regula nu lasa timpul sa treaca si sa suferi mai mult mai in colo.

| crity112 explică (pentru Freya1):

Fosta relație n a fost mai bună? el si a bătut joc

| Mopmop a răspuns:

E inca ancorata in trecut. Asa incat sfatul meu este ca tu sa vezi in viitor. Block pe toata linia si cauta alta fata. De preferat de varsta cu tine!

| crity112 explică:

Eu am 18 ani si ea 16