S-a obisnuit cu tine ca te tii intruna dupa ea si-i accepti toate mofturile asa ca face exact ce ai invatat-o, se poarta cu tine cum are chef. Sunt si desule sanse sa se fi plictisit de relatie. Eu oricat de ocupata as fi tot as putea gasi putin timp pentru iubitul meu, mai ales daca ar veni el la mine.
Există și astfel de persoane.
Primul meu prieten de exemplu era exact ca prietena ta, numai că el avea o obsesie cu jocurile pe laptop, nu prea ieșea din casă și vorbeam și rar.
Nu te înțeleg. De ce mai stai cu ea? De ce atârni așa aiurea după cineva care nu te vrea, care nu are chef de tine?
Trece viața pe lângă tine. Pierzi un timp prețios după care îți va părea rău.
Si de ce nu-i spui ei toate astea?
Ai incercat sa discuti problema asta cu ea? Daca nu ai curajul sa vorbesti asta cu ea nu faci nimic. Ia-o intre patru ochii, spune-i ca vrei sa discuti ceva serios cu ea si bine ar fi sa-si faca timp pentru asta.
Daca nu vrea sa-si faca timp sa vorbiti despre ceva serios care tine de relatia voastra, eu zic alta my friend, ca nu merita efortul.
Cam pari agasant si lipicios.Fa-te ca nu-ti mai pasa si nu-i mai oferi atentie, mai bine spus incearca sa nu mai vorbesti cu ea deloc. Daca nu-ti da un mesaj sau ceva, inseamna ca o doare-n cot de tine, in situatia asta ar trebui sa inceapa sa te doara si pe tine in cot de ea.Fii mai ''rece''.
"Simt ca nu e niciodata incantata sau fericita cand iese cu mine. "
Si atunci, de ce o mai stresezi? Mi se pare ca ea face eforturi sa nu-ti spuna clar: "pa". Inseamna ca se gandeste sa nu te raneasca. Dar tu nu pricepi.
Doamne baiatule, ești un caz rar majoritatea fetelor chiar se plang ca iubiții lor petrec mai mult timp cu prietenii și nu le oferă afecțiune
Bai deci numai când îți zici tu singur ca "s-a răcit totul intre noi" sau ca încearcă sa scape de tine nu e logic ca îți da cu flit? Pe bune acum. nu e ultima fata de pe pământ ca sa te opresti la ea mai ales ca te evita in halul asta. Eu zic sa o ignori și tu o perioada cum face ea cu tine sa vezi dacă o va interesa de tine iar dacă nu, cu atat mai bine, înseamnă ca ai pierdut o persoana care nu te merita. Oricum fericirea ta nu depinde de alta persoana, depinde doar de tine
Eu zic ca o întrebi daca ea mai simte ceva pentru tine. Daca este mai mica decat tine. poate ca se gândește la viitorul ei in viață(gen facultate) sau poate ca nu mai vrea sa stea cu tine.
Effy35 întreabă: