S-a cam saturat de relatia voastra. Sau are probleme pe care tie nu ti le spune.
Mi se pare ca are probleme cu controlul furiei si ca un psihoterapeut l-ar putea ajuta.
Desparte te de el ca este un om bolnav, tu crezi ca te iubeste? Nu, nu te iubeste ca daca te iubea te accepta asa cum esti te suporta, il enerveaza totul la tine, are rost sa stai cu un om ca el? Crezi ca il vei schimba in bine? Niciodată. Bea? Sau cand devine nervos? Ce varste ave ti voi doi? Celmai bine desparte te cît mai repede de el, daca nu vrei sa te imbolnavesti si tu.Esti demult cu el? Asa a fost mereu? Sau decat timp are iesirile acestea de om nebun?
Nu bea,problema nu are de niciun fel,problema este că el nu se ponderează atunci când este nervos,se manifestă foarte urât. Suntem de un an împreună. Firea lui așa este,încăpățânat, vrea să îi iasă lui totul perfect, si totul sa fie după cum spune el, dacă nu, face crize de nu se mai înțelege nimeni cu el
Eu cred ca are grave probleme sincer, ori la spital ori adio iubi, inca nu te bate?
E dificil sa stai cu un om asa imprevizibil. Trebuie sa te gândești. Uneori iubirea nu e de ajuns, ca să poți sa fii cu cineva pe termen lung contează și cum te înțelegi cu acea persoana. Nu știu cât vei rezista dacă el nu se calmează.
Om bun?
Nu vezi ca are nevoie de psihiatru?
Si oricum daca te omoara in bataie vreodata o sa-l interneze la spital unde ii este locul.
La puscarie merg doar cei sanatosi.
Fata draga... fuuuugi. Atat iti pot spune daca vrei sa intelegi. Omul are probleme grave care probabil in timp se vor accentua. Nu este cazul sa iti risti integritatea mentala si corporala pentru ca "te iubeste".
Poate ai facut asta deja dar incearca sa vezi ce il macina. Spune-i ca indiferent de situatie nu il vei judeca, ca vrei doar sa intelegi ce sta la baza iesirilor lui si ca daca nu se rezolva vei lua masuri spre binele tau.
Poate are probleme la munca, poate s-a bagat intr-o mare problema, datorie, nu stiu...sau poate are probleme cu capul iar in cazul asta nu e de stat.
Iubitul tău nu te mai suportă. Nu știu dacă din vina ta sau a lui, dar e clar că îl iriți la maxim.
Îl apreciez, apreciez oamenii care sparg faianța decât cei care refulează iritația/nervii cu grație în altă parte, gen înșelându-te.
Acum nu mă întreba de ce e iritat, că nu sunt telepatică!
La asta m-am gândit și eu,și i-am spus să ne despărțim dacă ieșirile lui sunt din cauza mea, dar el mi-a spus că nu vrea să se gândească la așa ceva, că așa este el și că încearcă să se schimbe, dar nu o face deloc. Părinții lui mi-au spus că el așa a fost mereu, și le dau dreptate pentru că așa reacționează și cu ei
Asta este o scuză asa este el, nu vrea sa faca schimbări, îi place cum este si vede ca i merge va manipuleaza după cum vrea el.