O femeie te poate respinge daca nu mai are sentimente pentru tine, daca esti violent sau neatent cu ea, sau daca nu este satisfacuta sexual si cred ca sotia ta este satula sa astepte ceva satisfactie si sa nu primeasca nimic.
Ai incercat sa discutati cum s ava imbunatatiti viata sexuala ca amandoi sa fiti satisfacuti sexual?
Femeia sufera in tacere daca da peste un barbat cu penis mic, care anatomic este incapabil sa o satisfaca si de multe ori mimeza orga5mul, desi partida sexuala poate sa fie una scurta sau total nesatisfacatioare fiindca dureaza cateva minute doar, insuficiente sa-i poate produce un orga5m.
https://www.facebook.com/reel/1132976557960896
Nu este în niciun caz vorba de așa ceva am discutat și ea are un caracter foarte greu deoarece în familia lor de bază nu au cunoscut luatul în brațe etc arătarea afecțiunii, să zicem ca ei sunt o familie cu origini Rusești cimhiar dacă nuis ruși sunt Moldoveni, mersi de părere
Igora rautatile si prostiile misoginilor de pe forum, ca astia nu au femeie acasa si nu stiu cum sa se comporte cu vreuna.
Te sfatuiesc sa discuti cu sotia ta si sa afli ce anume o nemultumeste sau streseaza, ce isi doreste, fiindca trebuie sa va ajutati reciproc, sa faceti compromisuri de ambele parti, ceva o nemultumeste sau o sterseaza de ceva vreme daca a devenit rece si distanta.
Satisfactia sexuala este o alta problema si desi tu spui ca nu-i cazul, eu tind sa cred ca ea are ceva ce nu-ti spune, din jena, rusine, sau poate chiar are ea vreo jena locala.
revin la comunicare, care-i secretul unei casnici lungi si fericite.
Te a lămurit Violetta da, o ai mica.
Lăsând la o parte prostiile violettei incercati terapie de cuplu. Nu funcționează atunci divorț
Amuzanta Violetta Energetta, ca de obicei. Poate se apuca sa studieze un pic sa vada care e treaba. Poti avea mega-orga2me cu un penis in forma si marime de minge de golf...
Nu esti prins, doar in capul tau esti prins. Si eu am fost in situatia ta. Ati putea incerca sa mergeti la terapie (psiholog), POATE se rezolva ceva. Altfel, ar merge si ceva analize, ca libidoul diminuat poate avea si cauze biologice. Daca nu si nu, divortati cit mai repede. Preferabil la notar, daca va intelegeti totusi ca oameni. Si o sa fie mai bine pentru toate partile implicate. P.S. Eu am divortat la tribunal, mi-a mincat vreo 2 ani si ceva din viata, inca nu a plecat si ma toaca psihic zi de zi simpla ei prezenta pe aici (bine, au fost mai multe/diferite fata de cazul tau).
Mulțumesc mult pentru sfat
Pentru putin. Va doresc din tot sufletul sa mearga terapia. Sau sa mearga cu ceva vitamine.
La ce debiteaza Violetta sunt 100% sigur ca ea nici nu a vazut vreun penis vreodata in viata ei.
Lasand asta la o parte, s-ar putea sa aiba vreun amant pe la servici sau pur si simplu nu simte atractie sexuala fata de tine, facut copilul doar din interes, sa se poata aseza la casa ei pentru ca ii suna ceasul biologic, sunt si femei din astea.
Mulțumesc de sfat
"La ce debiteaza Violetta sunt 100% sigur ca ea nici nu a vazut vreun penis vreodata in viata ei."
Vezi ca putem pica de accord pe unele subiecte
Asta ca sa-ti faci o idee. Cand vezi un comentariu de la Violetta, sa ti cont ca dansa este o pensionara senila care debiteaza doar prostii. Scopul ei pe platforma asta e sa se mentina in top cu raspunsuri puerile, lipsite de tact si inteligenta.
Referitor la problema ta, incearca sa iesi cu ea serile sa faceti ceva distractiv. Poate lipsa entuziasmului si pasiunii se datoreaza faptului ca iesiti mai rar din rutina. Aveti un copil pe care amandoi il iubiti, asta-i clar. Dar amintesteti clipele petrecute cu ea inainte sa ramana insarcinata cu fetita voastra, atunci cand aveati amandoi pasiune in relatie.
Si gandeste-te ce faceati voi atunci si nu mai faceti acum. Ea te-a ales atunci pentru ceea ce ii ofereai ei atunci. Da-ti seama ce anume o facea fericita cu tine atunci, ca apoi sa readuci acele clipe acum daca se poate.
Exact asta i-am zis și eu ca înainte de copil eram noi 2 dar degeaba fără efect îi propun să mergem la cinema etc… dar na zice ca nu poate ca nu are timp etc găsește scuze, nici nu mai vb de sărutat sau ținut în brațe astea sunt uitate, eu încerc să mă apropii ea tot timpul pare deranjată când o iau în brațe chiar când gătește sau face curățenie, mersi de sfat
Discutați serios dacă merită sa mai continuați sau nu, soția dumneavoastră sa se gândească bine daca merită sa dea cu piciorul la această relație, dacă poate găsi un compromis măcar pentru copil sa rămâneți împreună, daca nu cadeți se acord si chiar nu mai există deloc iubire si atracție din partea ei, așa nu se mai poate. Ori va lasă sa va rezolvați nevoile sexuale in altă parte cu bună știință din partea ei, ori mai bine va despărțiți. E de înțeles ca si dvs. aveți nevoi, de dragoste, afecțiune din partea ei, nu are nicio scuză, a trecut de mult perioada post-partum, in care femeile se axează pe creșterea copilului si neglijează un pic soțul, deja copilul are 4 ani, ar fi trebuit sa îi revină până acum dorința sexuală. Mai ar fi si varianta ca are pe altcineva si de aia nu va mai vrea. Oricum, dacă se ajunge la divorț este in totalitate vina ei, sa nu îndrăznească nicio secunda sa dea vina pe dumneavoastră.
Iubire nu mai e, doar platonica, ca relatie amoroasa nu mai este fara sex. E clar ca nu mai este atrasa de tine. Ti-a si recunoscut ca te evita cu scuze ieftine iar tu ai inghitit totul de aproape 5 ani, asta nu e normalitate. Desprinde-te de situatie sa o vezi si din alta perspectiva, ca totul este sentimental pentru tine. Imagineaza-ti o sotie care nu isi doreste sotul sexual si nici afectuoasa cu el nu este. Este de la sine inteles ca nu mai este nimic. Nu folositi copilul pentru a ramane impreuna pentru ca va distrugeti pe voi si distrugeti si copilul. Acel copil merita doi parinti fericiti, iar in acest caz, separati. Cand relatia sexuala se duce de rapa, nu mai ai ce face, doar sa incerce ambele parti, iar partenera ta nu are vreo tragedere de inima, ignorandu-te de ani de zile
Mulțumesc mult cel mai bun sfat primit ….cu tot respectul as vrea totuși ca fetița mea să nu treacă prin ce-am trecut eu… părinții biologici nu-i cunosc mi-a fost foarte greu la casa de copii de la o vârstă fragedă până la 14 ani aș vrea ca ea să nu simtă lipsa mea …. credeți-ma va scriu și aproape plâng,,, dar mă doare, nu vreau ca ea să sufere cum am suferit eu când eram mic! Oricum cel mai bun sfat vă mulțumesc frumos
Una e casa de copii, una e sa ai parintii despartiti. Daca te implici in viata ei, nu iti va simti lipsa. Sunt atatia parinti care fac sa mearga si copilul nu simte lipsa. Oamenii care stau pentru copil sunt cei mai nefericiti, cunosc genul. 14 ani sa mai stai in aceste conditii, nu merita. Fa ce este mai bine pentru tine.
Se pare că între voi nu mai există scânteia. Soția ta nu mai este atrasă de tine, ca bărbat. Problema este că nu prea ai ce face în privința asta. Sentimentele nu vin la comandă, iar lipsa activității sexuale subminează puternic fundamentul unei relații. Mai simplu spus, "unde nu scârțâie patul, scârțâie relația".
Nu prea văd cale de ieșire din acest impas, iar să rămâneți împreună doar pentru copil este cea mai proastă idee posibilă. Puteți încerca și terapia de cuplu, după cum a recomandat colegul @suntserios. Dar în niciun caz nu faceți greșeala de a rămâne împreună doar pe considerentul că aveți un copil. Cu timpul, vor apărea reproșuri, certuri, fiindcă nevoia naturală, instinctul de reproducere, vă va face să căutați parteneri în alte părți și vă veți înșela reciproc, iar de-aici până la a crește un copil într-un mediu toxic și o familie disfuncțională nu mai este decât un pas. Nu-i faceți niciun bine, dimpotrivă.
Femeile de multe ori, se schimbă în privința asta atunci când primesc ajutor cu treburile casei, când le ajuți cu sarcinile pentru a nu ajunge la epuizare și rămânându-i energie și timp și pentru alte lucruri, cum ar fi în acest caz, relațiile conjugale. De asemenea, contează foarte mult și într-o relație sexuală să îi acorzi atenție ei și nevoilor ei, să se simtă și ea bine și împlinită pe partea asta. Poți face asta prin diferite lucruri. Lucrurile se pot repara, vă doresc numai bine.
Sa ma ierti dar mie imi da banuiala ca mai are pe cineva din tot ce zici si am citit aici.
Va recomand sa diascutati cu un psiholog ca si cuplu.
Mulțumesc mult așa am să fac
Așa bănuiesc și eu, dar suntem în străinătate și nu prea cunoaștem lumea pe aici, deși ea lucrează la LIDL, probabil de ce nu, mulțumesc pentru sfat
Iti dau un sfat prietenesc si de golans cu multe femei! Problema este la ea nu la tine, daca tu esti ok, multi se vad vinovati, dar de fapt eu cred ca exista altcineva de loveste acolo. Am trecut rin ce treci tu dar invers, eu eram ala care lovea. Nu vreau sa crezi ca te iau la misto, dar multi isi vad femeia ca pe o icoana si nu cred ca ar face asa ceva si ea pe alta parte, nu este asa.
Scrie mi in pivat daca vrei sa iti mai dai multe idei!