| Thrx1234 a întrebat:

Bună seara, mă aflu într-o căsnicie de 11 ani și avem o fetiță de 4 ani, in schimb avem și o problemă de cuplu, vreau să încep în a va spune ca nu există în familia noastră violența, ceartă frecventă, injurii, sau alte câte și mai câte, în continuare respectul există din partea amândurora, nu vreau să par țap ispășitor sau îngeraș dar am căzut de acord discutând cu soția că problemele noastre sunt : lipsa sexului + lipsa sentimentală iar asta este doar din partea ei, deoarece am discutat cu ea și parcă am înțeles că amu doi am înțeles dar degeaba a doua zi la fel, eu i-am explicat ca vreau să-mi păstrez familia și căminul conjugal și de fiecare data îmi spune ca vom încerca din nou …. povestea asta a început în urmă cu 4 ani și jumătate când fetița s-a născut, ( exemplu i-am cerut să folosească una din lenjeriile sexy pe care le are și nu a spus nici da nici nu și se preface cred de câteva zile ca o doare câte ceva, să menționez ca în urmă cu un an în urma unei discuții a recunoscut ca s-a folosit de acest pretext sa scape de actul sexual ) eu personal nu știu ce sa mai cred m-am gândit la o varianta de despărțire parțială gen de o lună să vedem cum și ce facem dar a refuzat deoarece eu am o problemă de sănătate de câteva luni și ea muncește deci copilul preferă să stea cu tata, deci practic am încercat tot ce puteam, i-am făcut surprize gen flori etc, mereu îi spun că este cea mai frumoasă și degeaba, fac schimbări la mine gen mă bărbieresc sau mă frizez și nici un cuvânt gen arăți bine sau ceva, înainte ar fi fost o normalitate acum un vis, concluzie ( cred ca mă aflu într-o căsnicie în care soția nu mă mai iubește și sunt prins deoarece ne iubim amândoi nespus de mult copilul, practic de la vârsta de 6 luni a fiicei noastre eu lucram noaptea și ziua cu ea deci practic eu am crescut-o și învățat-o, nu pot spune ca este o mamă rea ba din contra este extraordinară ca mama si foarte nasoala ca soție, tot ce am scris pe chat ea deja cunoaște aceste lucruri și aștept sfaturile dumneavoastră mulțumesc o seară bună

31 răspunsuri:
| tunoi88 a răspuns:

Iti dau un sfat prietenesc si de golans cu multe femei! Problema este la ea nu la tine, daca tu esti ok, multi se vad vinovati, dar de fapt eu cred ca exista altcineva de loveste acolo. Am trecut rin ce treci tu dar invers, eu eram ala care lovea. Nu vreau sa crezi ca te iau la misto, dar multi isi vad femeia ca pe o icoana si nu cred ca ar face asa ceva si ea pe alta parte, nu este asa.
Scrie mi in pivat daca vrei sa iti mai dai multe idei!