El era aproape sa o faca cu fosta (sau poate chiar a facut-o) si tu erai vinovata ca v-ati despartit(desi si tu ai gresit ca te-ai sarutat cu ala, parerea mea ca mai mult din razbunare ai facut-o) pff...
Eu zic ca nu merita, cand afla ca ai putea fi cu altu atunci se gaseste sa te caute, pana atunci nu esti interesanta pentru el. Urmeaza facultatea, fa-ti o viata si nu sta dupa unu din asta. Tu ai toata viata inainte asa ca nu lasa sa-ti fie stricata.
Asa m am gandit si eu, si vreau foarte mult sa plec din tara dupa facultate sau chiar inainte...dar niciodata nu am fost sigura pe mine, nu stiu ce vreau si ma gandesc ca o sa ajung pe undeva singura si nefericita gandindu ma cat de bine era cu el si cat de fericita as fi putut fi cu el..Acum nici un baiat nu e prea bun pentru mine, ajung sa i compar pe toti inevitabil cu el.Nimic nu ma multumeste desi de fiecare data cand ne am despartit el a facut o cu cel putin alte 2 fete apoi se intorcea la minesi m a facut sa arunc intotdeauna vina pe mine.Ce v am spus eu e doar o parte din toata povestea, sunt multe de povestit.Multumesc oricum de raspunsuri.
Si tu ii compari pe toti cu cine? Cu cineva care cum scapa de tine se duce si si-o tragea cu altele si pe urma tot pe tine dadea vina? Profita de sentimentele tale fara nici o jena. Stie ca orice face tu o sa-l ierti si o sa fii mereu acolo cand are el chef de tine.
Cat despre ce vrei...esti inca mica, ai tot timpu sa te hotarasti. Nu cred ca prea multi stiau de la 15 ani ce or sa faca cu viata lor. Viseaza, ai dreptu asta...incearca sa-ti implinesti visele si nu te mai gandi ca vai o sa ajung singura si nefericita Viata ta abia acum incepe si tu trebuie sa hotarasti ce faci cu ea; daca urmezi o facultate sau stai pe loc in oras cu cineva care azi cica te iubeste si maine te lasa si se duce la altele.
Nu conteaza ce a facut sau ce era sa faca el nici ce ai facut sau era sa faci tu. Conteaza daca vreti si puteti sa treceti peste tot ceea ce a fost. Daca el ti-a reprosat anumite lucruri este pentru ca nu poate sa treaca peste ceea ce a fost. Parerea mea este sa-ti vezi de scoala si sa gasesti un baiat mai potrivit pentru tine. Care sa fie langa tine si la bine si la greu. Varsta sa stii ca nu conteaza atata timp cand este incredere, comunicare si intetelegere. Din pacate voua v-au lipsit aceste lucruri!
Ai timp de baieti, acum ocupa-te de scoala ca ai vazut cati iau Bac-ul, e mare diferenta, fa-ti o lista cu prioritati si pe acesta nu-l include.
Caută o sursă (Biblia) de norme morale, demnă de încredere şi încearcă să-ţi trăieşti viaţa după ele. Asta te va ajuta să găseşti scopul vieţii şi să trăieşti viaţa într-un mod fericit.
Hormonii sunt de vina. In perioada asta ai trebui sa stabilesti niste prioritati in viata. Ar trebui sa te axezi pe scoala.