| ellaal1986 a întrebat:

Buna seara! Ma inteleg super cu iubitul meu, il iubesc si ma iubeste, dar este o problema, atunci cand bea ( cum se intampla acum de Paste) are momente cand abia ma baga in seama, daca ii dau un mesaj raspunde greu, cand nu bea raspunde repede. Ce pot face?

40 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ellaal1986 explică (pentru DracuIa):

Ne acordam libertate eu lui iar el mie, nu il sufoc si avem o relatie frumoasa, singura problema este faptul ca el bea!

| ellaal1986 explică (pentru Dandiiiiiiii):

Stiu ca problema este ca bea si voi vorbi cu el despre asta! Un motiv pentru care bea este faptul ca noi suntem la distanta si de foarte multe ori imi spune ca ii este foarte dor de mine si se mai intampla sa si planga!

| 199onur7 a răspuns:

Există un Dumnezeu si eu cred ca el știe cel mai bine ce se află in el dacă nu vrea vrea să-ți spuna și te evită nu mai veni peste el lasă-l in lumea lui așa cum este el lasă-l sa bea liniștit poate ca este singurul lucru care il mai face liniștit il mai face sa uită puțin de probleme sau ce mai are in inima lui si pe sufletul lui nu veni peste el când vezi ca vrea sa rămână puțin singur lasă-l puțin dai liniște nul sufoca.

Top G Forever

| 199onur7 a răspuns (pentru KronstadtRevival):

O femei nu trebuie sa mulțumească nimănui ca nu mănâncă bătaie asa ceva nu trebuie sa existe la un bărbat Adevărată nu ridica mâna la o femeie nicidoată fie si cum o fi sa fie si cea mai mare... sa fie o femei da viață pe lumea asta o femeie aduce viață pe lumea asta nu trebuie judecată pentru trecutul ei nu trebuie jignită bătută mințită înșelată o femeie trebuie so înțelegi atâta nu vrea nimic o femeie nu bani tai nu casa ta mașina ta doar vrea sa fie înțeleasă dacă vezi ca nu poți sa înțelegi o femeie stai departe de ele. Un top G Adevărată nu ridică mâna la o femeie orice ar fi făcut și ar face ia este alegerea ei cu cine umblă și înșela ce face nu trebuie sa se ajunga la agresivitate fizica si nici verbală o femeie este o femeie indiferent de orice ar face ia

Top G Forever.

| TheGentleman a răspuns:

Auzi... bea și tu și apoi vezi dacă mai ești în stare să faci lucrurile cu atâta lejeritate și rapiditate. Alcoolul te moleșește, te face somnoros

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine că nu te bate cum fac alții.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Nu poți face nimic. Îl acepți așa cum e sau nu. Alegerea iți aparține. Nu incerca să oprești un alcolic să bea. Nu vei reuși.

| Dandiiiiiiii a răspuns (pentru ellaal1986):

Pretexte! Te minte cum respira. Nu te apuci de baut pentru ca iti este dor de un om.