Discuta doar cu cumnatul (nu cu sotul). El poate deja stie ca lucrurile nu merg bine in casnicia voastra, si atunci va intelege intr-o oarecare masura reactia ta. In fond, nu ai facut nu stiu ce prostie. Si roaga-l sa nu puna si el paie pe foc (sa nu-i spuna lu' frate-sau). Foarte probabil va fi de acord. In cazul ca ii spune totusi sotului (urat din partea lui!), atunci ar trebui sa ai, bineinteles, o discutie cu sotul pe tema asta. Ii spui ca nu ai facut ceva deplasat, ci doar o reactie fireasca fata de tot ce se intampla intre voi, in care cel putin jumatate din vina o poarta el. Normal ar fi sa stea de vorba cu calm si sa incerce, intr-un mod constructiv, sa abordeze problema. Daca va face crize de nervi si isi va lua lumea in cap, inseamna ce nu te-a meritat; si deci nu ai pierdut prea mult. Fii linistita si stapana pe situatie.
Multumesc mult pentru intelegere o sa incerc...
Gina,nu-s foarte trecută prin viaţă, dar ştiu sigur că în primul rând, trebuie să discuţi serios cu el.Lasă frica,i-aţi inima-n dinţi şi ajungeţi la un acord.
De unde până unde? Vrei ca mereu să fie rău,să vă certaţi din orice tâmpenie? Spune-i of-urile, exact cum i-ai spus şi fostului tău iubit... eventual, poţi discuta şi cu fratele soţului tău pentru a clarifica mai bine situaţia, iar pe viitor, evită să mai vorbeşti cu foştii tăi. Pune-ţi întrebarea : ''mie mi-ar conveni dacă el ar vorbi cu fostele sale?''
Succes şi o seară cât mai plăcută!
Curaj.
Ai dreptate nici mie nu mi-ar conveni sa vorbeasca cu fostele dar ce sa fac a fost o slabiciune...
In caz ca-i va spune sotului tau, ii poti arata si lui conversatia ta cu fostul tau iubit, si prin asta o sa vada ca suferi din cauza lui, daca l-ai insela nu te-ai plange amantului. Si in plus daca lucrurile stateau bine intre tine si sot probabil ca nu mai aveai acea discutie cu fostul`. Oricum... poate nu o sa-i spuna. Speranta moare ultima. SUCCES!
Mersi pentru sfat