Bro, trage tare. Daca nu e cu ea... poate ca va fi mai bine, dar daca o placi asa mult trage cat poti de 'relatia' voastra. Uite, nu sti niciodata daca e bine sa continui sau nu si sincer tu acum nu ai ce sa pierzi. Lupta pentru ea, zbatete. Ca daca e sa nu fie nu poti spune ca nu ai incercat. Ai tot respectul meu ca o iubesti chiat daca e asa cum e si ca nu renunti la ea. Be strong
I-ai scris cumva si vreo epistola? Ca si aici? Ca o inteleg de ce face fite.
Iti pierzi timpul si iti faci rau aiurea singur. Chiar daca ati fi impreuna, la cat e ea de instabila, o sa suferi mult. Gaseste pe altcineva, sunt destule fete, iar din ele vreo 10% chiar sunt de calitate.
Atata timp cat sta, tu pup-o mai departe si nu o mai intreba nimic. Sper ca nu preferi sa nu mai stea la pupat, dar in schimb sa-ti spune minciuni gen "te iubesc"!
Salut!
Treaba e complicata dar simpla:
daca o iubesti, lupta pentru ea!
Daca doar incerci sa o vrajesti si sa o lasi mai tarziu, n-are rost.
Fa-i o surpriza romantica si surprinde-o intr-un mod placut Romeo!
Lupta pentru ea... poate are o stare gen "emo" sa zic asa. poate ea te iubeste, dar nu isi da seama, acum depinde si de varsta care o are, integrativa in anturaje cu alte cupluri, plecati pe unde numai cu cupluri, ca se mai dezghete. nu-i mai zice te iubesc, abtine-te. joaca-te cu ea, enerveaz-o, vezi cum reactioneaza. fate ca esti suparat, vezi daca te cauta. daca nu zic sincer sa ramaneti prieteni.
Are 18 deja. Dar nu vrea sa esim in alte parti, de exemplu sa ramina noapte in oras, sa plecam prin oras, noaptea, ca ei ii place mult aceasta, sa plecam undeva sa vedem orasul de sus. nu prea doreste.
Acum, am vorbit cu ea despre tot, adica, ce o face pe ea sa nu ma iubeasca, etc.
Si zice mereu, ca cauza este ca nu are, si nu poate avea sentimente fata de mine, dar nu stie de ce.
Dar mi-a zis ca ii de acord cumine ca is diferit, si ca is asa cum i bine, adica, nu consum alcool, nu fumez, nu am ginduri erotice etc.
DzEk0 întreabă: