| Matache_Larisa_2000 a întrebat:

Ma numesc Sorin, am 20(si de ani)si as avea nevoie de o solutie mai degraba,decat de un sfat.
Am rascolit tot internetul documentandu-ma pana am ajuns pus fata in fata cu situatia.
Inainte de a incepe a ma explica,v-as ruga frumos sa nu imi aduceti injurii sau opinii denaturate.
In urma cu un an si ceva am cunoscut intamplator o pustoaica,neavand intentia si/sau intentiile de avea orice fel de legautra cu ea,am devenit cunostinte, amici, prieteni, iar in momentul de fata avem o relatie stransa.Acum cateva zile (5 mai exact) am luat hotararea (dupa luni bune de dezbatut subiectul) de a ma duce si a o aduce in orasul unde locuiesc (nu suntem din acelasi oras) evident a lasat scrisoare, mesaj si vorbit cu parintii de intentiile noastre.Ca urmare parintii au venit sa o caute (Ceea ce ne si asteptam) insa greseala noastra a fost ca nu am mers la politie(dupa cum am citit in mai multe cazuri de genul) sa anuntam printr-o declaratie ca nu este in pericol, este bine si nu a patit nimic.Ca urmare a iesit un scandal monstros cu declaratii pe la sectie,loc unde i-am pus si inelul de logodna drept dovada a bunelor intentii de fata cu parintii acesteia. evident parintii i-au interzis sa mai ia orice legatura cu mine.
Noi tinem legatura pe ascuns,vorbim cum putem,si facem orice puteam de a nu ne pierde si risipii ceea ce altii nu inteleg.
Va rog frumos din suflet, sa imi spuneti daca exista vreo solutie legala de a putea fi impreuna, fara ca parintii ei sa se mai bage.
P.S
Nu vreau sa credeti ca sunt vreun obsedat.
Va multumesc anticipat, astept raspunsul dvs

8 răspunsuri:
| MCRgurl a răspuns:

În situaţia asta, singura modalitate legală de a fi cu ea este să aştepţi până face 18 ani.Altcumva nu cred că ai cum.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca fata este sub 18 ani nu ai ce face decat daca ramane gravida. Daca este sub 16 ani zi mersi ca nu ti-au facut dosar penal.

| Matache_Larisa_2000 explică (pentru Salontanul):

Sa inteleg ca,in cazul in care ajungem la pasul asta (nu ma intalegeti gresit, nu doresc ai strica tineretea, nici frumusetea) atat parintii, cat si autoritatile, nu au dreptul de a se implica atata timp ca a fost cu, consitamantul ei/nostru?
Multumesc frumos pentru raspunsul anterior

| Salontanul a răspuns (pentru Matache_Larisa_2000):

Poate hotara instanta in interesul major al copilului (noului nascut). Citeste si aici: http://www.gandul.info/......ii-8720577
Uite si un site unde-ti poate raspunde cineva mai competent. Iti faci un cont gratuit si apoi pui intrebarea. http://www.avocatnet.ro/

| sabin89 a răspuns (pentru Salontanul):

Hotari *

| Salontanul a răspuns (pentru sabin89):

Corect! N-am fost atent. Scuze!

Răspuns utilizator avertizat
| Claudiu1905 a răspuns:

Ai noroc daca n-au bagat-o la electrosocuri sau dusuri reci si ca inca mai vorbiti pe ascuns, ar trebui sa fie suficient