Nu conteaza ca e prietenul mamei tale, relatia ta si si decizile tale nu il privesc pe el, nu discuti, ii spui sa isi tina parerile pentru el.
Nu conteaza ce iti spune atat timp cat prietena ta te respecta si nu iti greseste cu nimic, diferenta dintre voi nu e foarte mare stai linistit.
Nu-ti mai invita prietena acasa la tine, ca sa elimini posibilitatea sa mai discute ea cu iubitul maica-tii, in felul asta nu ii mai dai palpitatii mamei tale si nici nu te mai stresezi tu.
In orice caz, eu ti-as recomanda sa-ti cauti o fata de varsta ta, nu una atat de "batrana", ca aia nu-i dupa tine, ci dupa bani si stabilitate financiara.
Nu poți presupune că ea este așa. Măcar ai cunoscut-o de zici că ea este așa? Nu poți știi ceea ce se întâmplă cu exactitate. Materialiste sunt, dar NU toate.
Ba uite ca pot, fiindca am vazut la viata mea asemenea femei si le stiu intentiile si targetul.
Da, poate că ai văzut. Nu presupune că toate sunt așa, atât îți zic. Cunosc un cuplu în care ea are 27 și el 36. Nu s-a îndrăgostit de el pentru ce avea în portofel, ci pentru calitățile, gândirea și personalitatea lui. El avea o rablă pe 4 roți și ea l-a acceptat așa. Nu a avut pretenții să aibă apartamentul lui sau ceva de genul. Nu toate sunt așa, indiferent de vârstă.
Aici se vorbeste de barbatul fpoarte tanar si femeia mult mai batrana, nu vice versa.
Am zis că indiferent de vârstă. Că e el sau ea mai în vârstă, NU contează. Nu toți oamenii sunt la fel. Eu asta vreau să precizez.
Ohoo, habar nu ai tu cat conteaza varsta!
M-am referit că nu contează vârsta în unele cazuri. Poți avea 26 și să gândești ca la 16, sau poți avea 26 și să gândești mult mai matur decât ar trebui. Nu toate femeile umblă după bani. Știu că există femei de genul, dar nu toate. Eu îmi susțin ideea. Dacă tu consideri că e așa, e ok. Cu toții avem dreptul la opinii.
Buna.A fost doar o remarca indecvata, neceruta si de prost gust din partea lui.Iti faci grijia degeaba.
Ar cam trebuie sa iti faci grijii, se pare ca deja is pe felie baietii, asa ca ai grija
Bună,
Foarte frumos ca pui pe primul plan pe mama ta și sănătatea dânsei.
S ar putea sa existe o chimie între cei doi, nu este imposibil.
Probabil ca tu simți ceva și simți bine.
Este o situație foarte delicată.
Însă nu te poți bizui doar pe o idee fără vreo dovada.
Pe de alta parte nici sa aștepți sa se concretizeze idila lor.
Dacă simți ca prietena ta este apropiata de prietenul mamei tale încearcă sa eviți întâlnirile dintre ei.
Oare mama ta ce simte?
Importanți sunteți voi doi, mama și fiu, familia voastră.
Nu cred ca ai alta soluție decât sa eviți întâlnirile lor, cel puțin deocamdată.
Sau sa fii pregătit pentru orice.
Nu știu dacă mama ta este.
Sa rezolvi cu bine.
Dacă s-a declanșat chimia între cei doi, din păcate, nu prea mai poți face nimic. Chiar dacă nu va veți mai vizita, vor găsi ei o cale sa între în contact. Dacă doar e dialog lipsit de interese, o să-ți dai seama mai încolo. Dar tipul nu va dura mult pe lângă mama ta, asta e clar. Eu i-aș deschide puțin ochii, doar ca să o protejez pe viitor, sa amortizeze cumva socul.
Cheers
Nu vreau sa par rautacios, dar daca erai barbat calumea si peste medie din toate punctele de vedere, atunci nu iti era mare lucru sa-ti gasesti o femeie de varsta ta si de calitate... dar fiind ca nu esti, stai dupa femei cu 6 ani mai mari decat tine, care isi bat joc si nu au pic de respect fata de tine.
Cred ca ar trebui sa faci o schimbare sincer.
1. Financiar cum stai?
2. Fizic cum arati?