| michael2525 a întrebat:

Buna seara, nu stiu ce sa ma fac, vorbesc si eu cu o fata de ceva timp, am iesit vreo 4 luni, ne-am si tinut de mana, ne-am pupat doar sa imi zica dupa ca nu am fost in nicio relatie, doar amici, am luat o pauza mai lunga si am inceput sa vorbim iar si ne-am vazut de cateva ori, m-a lasat iar sa o tin de mana si sa o pup si am crezut ca acum e altceva dar a devenit distanta iar, nu dadea mesaje nu suna si mi-a spus pana la urma ca ea nu mai are incredere in nimeni, ca inca se gandeste la un fost de al ei cu care a reincercat sa reia relatia dar el nu a vrut nimic serios si inca spera la el. Exista vreo posibilitate sa reusesc cu ea, mai am vreo sansa in situatia asta, sa mai sper? Nu stiu ce sa fac, tin mult la ea, sunt indragostit de ea dar degeaba orice as face sau as zice nu ajung nicaieri.

3 răspunsuri:
| S8N a răspuns:

Nu o fă. Fata aia te calcă în picioare și își bate joc de tine. Știi și tu asta. De ce o lași? Chiar ai iluzia că se va schimba peste noapte când intră în relație cu tine?
Să îți spun prietenește, fata aia nu merită atenția ta. Dacă insiști, doar îi arăți că ești disperat și că nu ai alte opțiuni, ci doar pe ea. Este un lucru adevărat, și nu încerca să te minți singur cu altceva. Dacă aveai alte opțiuni nu te obsedai de fata asta căruia nu îi pasă de tine, pur și simplu încercai altă fată.

Nu îți zic asta să râd de tine, ți-o spun ca să realizezi tu singur în ce situație ești ca să poți scăpa din ea. Fata aia nu îți va aduce nimic mai bun în viață, nu îți mai pierde timpul cu ea. Nu merită timpul tău. Mergi în oraș și găsește-ți o fată căruia îi pasă de tine, care vrea să te fută cum trebuie și care chiar vrea să fie cu tine. Sau, dacă nu ai chef de relații, poți merge la un bar sau club și poți aduce o fată acasă cu costul unui cocktail și un taxi.
Important e să nu te rușinezi și să tot încerci până reușești. Nimeni nu o face din prima.

| Carolina1972 a răspuns:

Da,ai sanse sa speri ca o sa iti gasesti alta fata mai cu capul pe umeri. Las-o balta sa sufere dupa fostul laughing)))) saraca de ea....nu ii de tine, parerea mea. Si faptul ca iti recunoaste ca sper inca la el, iti dovedeste ca practic sufera dupa el, si fostul e mai important ca si tine, deci daca fostul o sa o sune in timp ce voi va tineti de mana pe banca clar te va lasa balta si va merge la el. Asa ca iti zic mai bine las-o tu balta acum, decat dupa ce te va face sa te indragostesti si mai tare sau sa suferi... foarte simplu. Numa bine!

| Andreeush a răspuns:

La ce să mai speri?
Tu nu vezi că nu o interesează să aibă o relație cu tine? Își bate joc, se folosește de tine.
Las-o, mai sunt și alte fete.