Daca vă înțelegeți bine și sunteți pe aceași frecvență nu o sa fie probleme. Sunt in aceași situație, soția este cu opt ani mai în vârstă, suntem împreună de 15 ani deci se poate. Sa nu puneți la suflet ce zic prietenii și familia lui, sau a dumneavoastră că nu ei hotărăsc ce faceți cu viața personală.
Este foarte posibil daca sunteți pe aceeași lungime de unda. Va doresc succes.
Ai dreptate ca vârsta este doar un număr, dar, nu știu cum ar reacționa părinții mei aflând asta
Suntem pe aceeași lungime de unda Mulțumesc frumos pentru susținere:*
Depinde ce părinți ai, posibil sa zică ca numai un pici ti-ai găsit. Dacă va înțelegeți și nu contează părerea altora, nu e nici o problemă. Sunt 9 ani diferența, nu 15 sau 20.
Asta numai voi puteți ști.
Dacă e destul de matur, e posibil. Dar asta e doar o opinie din exterior, fără a cunoaște părțile implicate.
Nu părinții tăi vor forma o familie cu el, ci tu.
Ar fi fain să aprobe relația, dar nu depinde de ei cum va decurge aceasta!
De ce ți-aș da hate?
Daca va intelegeti si respectati reciproc nu văd unde ar fi problema!
Nu e diferență mare de 9 ani,până la urmă sunteți tineri amandoi, cel mai mult contează să aveți sentimente unul pentru altul, sa va înțelegeți, și va
va respectați, nu contează ce spune lumea, importanta e relația voastră, totdeauna se vor găsi oamenii care sa te bârfească indiferent ce ai face în viața
Bine zis destul de matur.
Se pare că ai ceva indoieli in ceea ce-l priveste.
Tu la 29 de ani ai tai gandesti altfel decat el la 20.
Baietii se maturizeaza mai greu.
Nu am nici o îndoială. Pot spune ca uneori, el gândește mult mai bine decât mine )
Wow. Ce drăguț Mulți ani înainte O sa încerc sa nu pun la suflet
Alexandragabriela93 întreabă: