| Sorin_Dumitru_1968 a întrebat:

O am pe mama de 84 de ani si in plus cu boala Altszhaimer. Imi este destul de greu, practic sunt legat de maini si de picioare! Mi-as dori pe cineva (o doamna) care sa imi fie alaturi si sa ma poata ajuta la nevoie...In mare ma descurc dar am momente in care ma simt coplesit! Unde mai pui ca nici o relatie nu pot avea!

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dc nu o lasi la azilu de batrani? Pensie are, se ocupa aia de ea incat tu iti faci viata. Poate la o tipa de seama ta nu-i convine sa stati cu maicata si vrea sa aveti libertate in casa

| Simpatic a răspuns:

Daca aveti cont de Facebook incercati sa cautati persoane din zona dv.la fel singure ca si dv. si poate dupa rabdare si discutii zile si luni se va infiripa ceva, nu ati fi singurul care sa fi cunoscut pe cineva prin internet si nici ultimul, si adolescentii acum tot asa se cunosc si cei adulti.
Dar trebuie cineva care este singura, vaduva etc de varsta apropiata cu dv. si care sa fie la un moment dat si de acord ca aveti in grija o femeie de 84 de ani bolnava.

| Sorin_Dumitru_1968 explică (pentru Simpatic):

Mda....ma asteptam la acest sfat ...multumesc oricum

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poți avea.
Iar Alzheimer poate fi ameliorat prin dietă.

| Sorin_Dumitru_1968 explică (pentru sadrian46):

Dieta este buna si echilibrata ....are faze dar nu asta era ideea
Nimeni pana acum nu mi-a dat raspunsul asteptat

| sadrian46 a răspuns (pentru Sorin_Dumitru_1968):

Dacă este echilibrată, nu e bună.
Dacă vrei să ți se răspundă așteptat, întreabă clar ce vrei.

| Fatamuntilor a răspuns:

Aici pe site nu veti gasi! Utilizatorii sunt de pana 16 -17 ani!
Iar restul(doamnele) au obligatii (familie, copii, servici)Unde mai pui ca nu ati precizat or asul!
Inteleg ca si barbat va e greu sa va descurcati cu mama.Nu aveti surori sau rude apropiate?
Cineva povestea ca cu oamenii cu asfel de boala trebuie sa te comporti ca si cu un copilas.
Eu zic ca ori puneti anunturi in care sa angajati pe cineva care sa va ajute! Sa faca unele chestii de femei (gen sa o ajute la baie ) sau sa gateasca! Stabiliti un pret pentru fiecare activitate! Un ban in plus nu strica nimanui
Poate exista organizatiii ( gen Crucea Rosie sau voluntariat) care se ocupa de asa ceva il lipsa d-voasra1
Nu cred se pune problema unei relatii in situatia de fata!

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Duceti-o la Comisia de expertiza medicala pentru a aproba angajarea unei persoane pentru îngrijirea ei. Poate fi din familie sa nu. Plata se va face prin Primăria de care aparțineți.

| Sorin_Dumitru_1968 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Are si acest dosar ....sunt eu angajat pentru asta...
Nimeni pana acum nu mi-a dat raspunsul dorit

| Teo29 a răspuns:

Du-o la azil si traieste-ti viata cat de bine poti.
Acolo s-ar putea sa aiba parte de o ingrijire mai buna decat i-o poti tu oferi.

Nu e o rusine, in strainatate este ceva normal.

Sau, poti plati pe cineva part-time, daca ideea mea de mai sus nu iti pare buna deloc.

Postezi pe olx, faci niste interviuri si te decizi.

Gratuit nu cred ca vei gasi pe cineva sa te ajute...

Numai bine!

| NarcisIfrim a răspuns:

El astepta pe cineva, nu de sfaturilaughing))
Fratele meu crede-ma TPU e ultimul site un ai vrea sa gasesti o doamna sa iti faci relatie.
Aici vii adresezi o intrebare, primesti un raspuns.Nu inteleg frustrarea asta pe care o emani.
Acesta nu e un site de matrimoniale!

| Sorin_Dumitru_1968 explică:

Nu de sfaturi am nevoie....stiu ce am de facut ...ideea era alta dar se pare ca nimeni nu intelege
De sfaturi suntem buni