După părerea mea acești băieți merită tot respectul dar să nu-și asume ei toate responsabilitățile casei, deoarece ar cădea în extrema cealaltă, adică ar deveni un fel de menajere iar partnerele stăpânii.
Eu consider că treburile casei ar trebui împărțite în mod egal fiecăruia după posibilitățile fizice sau mentale, nu unul să fie stăpânul (sau stăpâna) iar celălalt vasalul.
Oricât de obosit as fi sau sa ma doară spatele picioarele de la muncă etc tot fac o mâncare, tot o duc într o excursie etc, spre deosebire de ea... Nici macar in pat nu ma "rasplateste"
Mie imi cam suna a relatie fortata. Gandeste-te cateva zile la asta, revizuieste niste aspecte, fa cateva teste si cel mai probabil vei descoperi ca nu e persoana potrivita. Acum eu nu am de unde sa stiu sigur, dar nu suna a o relatie de viitor.
Daca esti disperat sa nu o pierzi nu o sa o castigi prin lucruri din astea. Lasa oamenii care vor sa plece pur si simplu sa plece, e pierderea lor nu a ta, tu traieste ti viata, ai grija de tine si gaseste ti persoane care te merita cu adevarat.
Dacă te-a dezamăgit odată, te poate dezamăgi din nou, dar este viața ta și tu decizi ce faci