Tu se pare ca ti-ai pus cateva intrebari la care ai raspuns singura (siguranta?=NU, mincinos?=DA), iar raspunsurile nu sunt deloc roz insa tu din dragoste incerci sa le gasesti ca fiind ok si inca mai speri. Mai puneti cateva intrebari : Cum voi fi peste o luna, 2. un an? daca el o sa le dea dreptate parintilor lui si ma va lasa balta? Daca va aparea un copil, il voi creste singura? SI Cat demult ma iubeste si ce ar sacrifica el pentru noi?, iar intrebarile pot continua si numai tu poti sa anticipezi oarecum raspunsul. Noaptea se spune ca este un sfetnic bun, vezi ce raspunsuri ai la dimineata. Succes in viata sa ai.
In primul rand, corect ar fi sa te ceara in casatorie si sa va casatoriti ca sa puteti sa va faceti un viitor impreuna.
Faptul ca evita sa pomeneasca ceva de casatorie, imi spune ca el nici nu are aceste intentii, probabil vreun concubinaj cu tine, l-ar coafa mai repede.
Sincer, nu cred ca tine chiar atat de mult la tine si la relatia voastra, daca nu-i pasa de rugamintile tale, daca nu-i capabil sa decida o chestie atat de importanta si vitala la acest moment in relatia voastra, mai ales ca, de decizia asta depinde viitorul vostru ca cuplu.
Sincer-sincer, nu prea vad cum relatia asta va functiona cu deciziile intortocheate ale baiatului, cel mai probabil va veti despartii, sau daca ramaneti impreuna, o sa fie jale mare.
Hai sa-ti mai spun ceva, in relatia voastra, nu intra nici parintii tai si nici ai lui, asa ca, nu-i mai implicati daca vreti sa va faceti un viitor impreuna!
Daca sunteti amandoi majori, atunci decide-ti impreuna ce doriti sa faceti si puneti-va pe treaba!
Nu inteleg de ce aveti nevoie de ajutorul parintilor daca vreti sa va mutati impreuna?
De ce sa caute ai tai casa pentru voi?
El este handicapat?
Eu credeam ca voi doi vreti sa va faceti un viitor impreuna, nu el cu taica-tu!
Mi se pare ca-i genul care pune pe altii sa faca, sau sa ia decizii pentru el!
Nu mi se pare nici normal si nici sanatos sa ceara asa ceva parintilor tai, dar mi se pare foarte normal sa te ia de mana si sa cautati impreuna o locuinta care sa va placa voua!
Totusi, daca vrei o situatie clara, atunci spune-i verde in fata ca vrei casatorie intai si apoi decizii de mutat impreuna si restul.
Te trage in jos.Nu vei avea o viata fericita alaturi de el.Alegerea ta ce faci, insa incearca sa-ti imaginezi cum veti fi peste 5 ani de acum incolo si vei vedea ca nici tie nu`ti place.
Pe cat de complicata pare situatia ta, pe atat de clara e. +35699335120, pe whatsapp iti pot scrie mai mult.