Sa imprumute de la el o carte de care ar avea nevoie, ori sa-i ceara parerea intr-un anumit domeniu, sau sa-l roage s-o insoteasca undeva.Important e sa deschida o cale de dialog, apoi daca e sa fie, lucrurile vor veni de la sine.
Am uitat sa preciez ca ea trece a10a si el a12a.Si au doar 2 profesori comuni si chiar nu au vorbit deloc pe fb, tel, mess sau fata in fata.Doar se uita unul la altul, isi zambesc adica filtreaza daca pot sa spun asa. Oricum multumesc mult pentru sfat
Eu zic sa vorbeasca ca si amici pana o sa ajunga sa il intrebe daca mai umbla cu fata respectiva.Sti cum e cu frica nu rezolvi nimic.Nu e bine sa fie timida.Succes
Uitee. daca prietenei tale chiar ii place acest tip, trebuie sa vorbeasca cu el. sa devina amici si poate in viitor ceva mai mult. cu rusinea/timiditatea, crede-ma ca nu va ajunge nicaieri. si iti spun din experienta. din cauza faptului ca am fost prea timida sa vorbesc cu cel de care mi-a placut am suferit. mult. si nu trebuia, pur si simplu ar trebui sa merge-ti impreuna la acel tip, va prezentati, nu se va intampla nimic rau, credeti-ma!:* In ziua de azi trebuie sa facem mici sacrificii, altfel dupa un timp vom regret. chiar ai vrea sa-si puna prietena ta intrebarea:,, cum ar fi fost daca as fii vorbit cu acel baiat?''
Ps: Merge-ti si vorbiti cu el, nu muscaa!:*