| beautifulkiss a întrebat:

Buna searahappy
Prietena mea cea mai buna e indragostita de un baiat.dar nu stie daca acesta o place, ei doar flirtand din priviri si mici gesturi.Dar nu au curajul sa vorbeasca unul cu celalalt.Ideea este ca acest baiat a fost cu o fata cu care a fost si in generala si s-au despartit recent.dar totusi petrect mult timp impreuna..si ea nu stie sigur daca inca sunt impreuna sau au ramas doar prieteni.Ea crede ca el o place(isi da seama de asta din privirea lui) si vrea sa faca ceva fiindca mai este doar o saptamana de scoala(este la liceu, daca conteaza cu ceva). Vrea ori sa afle daca sunt impreuna sau sa-i zica intr-un fel( nu face to face) ca il place sau ceva..doar ca nu stie ce sa faca pentru ca ea nu stie pe nimeni din clasa lui si nu are cum sa se bage in seama pur si simplu.Va rog, chiar as vrea sa-mi dati un sfat, orice sfat.
Multumesc anticipat si o seara placuta.

4 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Sa imprumute de la el o carte de care ar avea nevoie, ori sa-i ceara parerea intr-un anumit domeniu, sau sa-l roage s-o insoteasca undeva.Important e sa deschida o cale de dialog, apoi daca e sa fie, lucrurile vor veni de la sine.

| beautifulkiss explică (pentru Danut_Popa_1961):

Am uitat sa preciez ca ea trece a10a si el a12a.Si au doar 2 profesori comuni si chiar nu au vorbit deloc pe fb, tel, mess sau fata in fata.Doar se uita unul la altul, isi zambesc adica filtreaza daca pot sa spun asa. Oricum multumesc mult pentru sfat happy

| rosalinda985 a răspuns:

Eu zic sa vorbeasca ca si amici pana o sa ajunga sa il intrebe daca mai umbla cu fata respectiva.Sti cum e cu frica nu rezolvi nimic.Nu e bine sa fie timida.Succes

| iuliana12345678910 a răspuns:

Uitee. daca prietenei tale chiar ii place acest tip, trebuie sa vorbeasca cu el. sa devina amici si poate in viitor ceva mai mult. cu rusinea/timiditatea, crede-ma ca nu va ajunge nicaieri. si iti spun din experienta. din cauza faptului ca am fost prea timida sa vorbesc cu cel de care mi-a placut am suferit. mult. si nu trebuia, pur si simplu ar trebui sa merge-ti impreuna la acel tip, va prezentati, nu se va intampla nimic rau, credeti-ma!:* In ziua de azi trebuie sa facem mici sacrificii, altfel dupa un timp vom regretsad. chiar ai vrea sa-si puna prietena ta intrebarea:,, cum ar fi fost daca as fii vorbit cu acel baiat?''
Ps: Merge-ti si vorbiti cu el, nu muscaa!:*